Top 6 – Sauna Sittard

Een uitje naar de sauna Sittard? Het wellnesscentrum van Sittard is uiteraard Wellness Sittard. Een uitermate geschikte dag voor u en uw partner om heerlijk te ontspannen en u in de watten te laten leggen! In de buurt van Sittard zijn nog meer sauna’s te vinden. In de blokken hieronder vindt u deze terug. Op deze pagina vindt u het volgende: de gemiddelde reviews van de sauna dichtbij Sittard, de afstand vanaf Sittard naar de sauna en korte informatie over de sauna’s. Succes bij het vinden van een geschikte sauna Sittard!

Wellness Sittard – 4,8 km (Sittard)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Sittard
v.a. €1,-
Call to action pijl

Wellness Sittard is het dagje uit in Zuid-Limburg waar u alle elementen aantreft om tot ontspanning te komen. U vindt hier diverse sauna om te relaxen, baden om in te ontspannen en behandelingen om u in de watten te laten leggen. In de sauna’s vinden ook geregeld opgiet rituelen plaats. Ook vindt u er een prachtige panorama sauna, een cocoon rustruimte, een whirlpool, wellnessrestaurant en nog veel meer. Bij Wellness Sittard treft u de Limburgse gastvrijheid aan. Bij interesse kunt u de pagina van Wellness Sittard direct bekijken. Om een andere sauna in de buurt van Sittard te vinden kunt u hieronder verder lezen.

Thermae 2000 – 32,0 km (Valkenburg)

Als nummer 2 van de beste sauna Sittard hebben wij uiteraard Thermae 2000. Dit is misschien wel de beste sauna van Limburg en een van de beste wellnesscentra van Nederland. Op de pagina is ook geregeld korting voor Thermae 2000 te vinden. Voor uw bezoek is het verstandig om altijd even te checken of er een actuele korting aanwezig is. U wilt uiteraard niet teveel betalen bij de ingang voor uw bezoek. Daarnaast vindt u op de pagina van deze sauna een compleet faciliteiten overzicht, een aantal afbeeldingen en reviews van andere bezoekers. Deze sauna is wel meer dan een half uur rijden, maar het zal de rit zeker waard zijn.

Sauna Hoen – 13,0 km (Brunssum)

Op iets meer dan een kwartier rijden kunt u in Brunssum naar Sauna Hoen. Bij Sauna Hoen kunt u o.a. gebruik maken van de volgende faciliteiten: Panorama sauna, Turks stoombad, Finse sauna’s, infraroodsauna, zwembad, dompelbad, voetenbad, whirlpool, saunatuin en behandelingen.

Wellness St. Gerlach – 28,2 km (Valkenburg)

Chateau St. Gerlach
€269,00
Call to action pijl

Vlak naast Valkenburg vindt u in Sint Gerlach Spa Wellness Sint Gerlach. Bij dit wellnesscentrum vindt u een zwembad dat compleet is ingericht in Romeinse sferen, wat een unieke ervaring meegeeft aan uw bezoek. Deze sauna ligt op een rijafstand van 30 minuten van Sittard.

Vita Allegra – 26,4 km (Vlodrop)

Op iets meer dan een half uur rijden van Sittard kunt u naar Vita Allegra. Bij Vita Allegra zijn veel leuke sauna’s te vinden, waaronder een avontuurlijke buitensauna, een zwembadsauna en nog meer sauna’s.

Top Alivio – 34,0 km (Horn)

Top Alivio vindt u in Horn en is een half uur rijden met de auto vanaf Sittard. Op het gebied van sauna’s komt u bij Top Alivio ook niks tekort. U stapt hier in de infrarood sauna, de stoomgroeve, de kruidensauna, de panorama sauna of de opgietsauna.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Wellness Sittard  4,8 km  11 min.
 Thermae 2000  32,0 km  36 min.
 Sauna Hoen  13,0 km  17 min.
 Wellness Chateau Gerlach  28,2 km  30 min.
 Vita Allegra  26,4 km  33 min.
 Top Alivio  34,0 km  30 min.

Op zoek naar een andere sauna?

Nog geen geschikte sauna gevonden? Via onze tool op onze homepagina kunt u specifieker zoeken. U kunt een categorie kiezen, uw exacte locatie bepalen of direct naar een sauna zoeken. U kun hier klikken om er gebruik van te maken.