Sauna Top 4 – Sauna Valkenburg

Valkenburg is een van de populairste plaatsen in Nederland voor een vakantie of een heerlijk dagje uit. Een sauna Valkenburg hoort daar natuurlijk ook bij. In Valkenburg vindt u een van de meest bekende sauna’s van Nederland, Thermae 2000. Indien u Thermae 2000 wilt bezoeken kunt u hieronder doorklikken naar de pagina van deze sauna. Op deze pagina vindt u in het kort informatie over alle overige sauna’s in de omgeving van Valkenburg. Wij hebben hier alle de beste sauna’s in de buurt van Valkenburg verzameld.

Thermae 2000 – 2,5 km (Valkenburg)

De nummer 1 sauna Valkenburg is uiteraard Thermae 2000. Niet alleen omdat deze direct in Valkenburg te vinden is, maar ook onze beoordeling over dit wellness complex zelf. Thermae 2000 heeft veel te bieden voor alle bezoekers. Op de pagina van Thermae 2000 hebben wij een compleet overzicht gemaakt met alle faciliteiten. In een oogopslag weet u precies waar u gebruik van kunt maken. Maar naast alle sauna’s, baden en behandelingen kunt u hier ook terecht in het restaurant, in de zonnestudio of heerlijk blijven overnachten.

Wellness Sittard – 26,9 km (Sittard)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Sittard
v.a. €1,-
Call to action pijl

Op nummer 2 van de beste sauna Valkenburg hebben wij Wellness Sittard. Echte Brabantse gastvrijheid, een schoon complex en een diversiteit aan voorzieningen. Wellness Sittard is een luxe beauty en wellness resort in Sittard. Net als bij Thermae 2000 geldt dat u op de pagina van Wellness Sittard een compleet overzicht kunt vinden van alle beschikbare faciliteiten. U kunt hier bijvoorbeeld o.a. terecht voor een overheerlijke hamam behandeling, een rasul behandeling of een massage.

Spa Wellness St. Gerlach – 4,9 km (Valkenburg)

Chateau St. Gerlach
€269,00
Call to action pijl

Vlak naast Valkenburg ligt het plaatsje Sint Gerlach. Hier vindt u Spa en Wellness Sint Gerlach welke geheel is ingericht in Romeinse sferen. Het zwembad geeft u het gevoel alsof u zich begeeft in een authentiek Romeins badhuis.

Sauna Hoen – 13,4 km (Brunssum)

Verder kunt u in Brunssum naar Sauna Hoen. Een gezellige sauna waar u ook de mogelijkheid heeft om uw conditie op peil te werken bij Fitness Hoen. Vanaf Valkenburg doet u er ongeveer 21 minuten over om bij Sauna Hoen te komen.

  Wellness   Afstand van Valkenburg   Reistijd
 Thermae 2000  2,5 km  7 min.
 Wellness Sittard  26,9 km  23 min.
 Wellness Chateau St. Gerlach  4,9 km  10 min.
 Sauna Hoen  13,4 km  21 min.

Beoordeel zelf een sauna Valkenburg

U ziet direct de gemiddelde beoordeling van iedere sauna in de blokken hieronder. Dit zijn de beoordelingen van andere bezoekers op onze website. Ook u kunt uw beoordeling achterlaten op de pagina van het betreffende wellnesscentrum. Deze wordt vervolgens meegenomen in de gemiddelde beoordeling en bezoekers kunnen uw bericht lezen.