Top 4 – Sauna Maastricht

Op zoek naar een sauna Maastricht? Wij informeren over de beste sauna’s in Nederland. Onderstaand vindt u dan ook direct de beste sauna’s in de directe omgeving van Maastricht. De blokken zijn klikbaar. Deze brengen u naar de informatie van de betreffende sauna. Onder de blokken vindt u de afstand die u aflegt wanneer u met de auto vanuit het centrum van Maastricht zou vertrekken naar een van de wellnesscentra.

Thermae 2000 – 11,3 km (Valkenburg)

Als nummer 1 sauna Maastricht hebben wij Thermae 2000 geplaatst. Gezien de mogelijkheden die dit wellnesscentrum te bieden heeft aan zijn bezoekers bevelen wij dit wellnesscentrum graag aan u aan. Hier moet u zeker eens het buiten thermaalbad uitproberen. U heeft de keuze uit een van de volgende sauna’s: De Rusu sauna, een stuga sauna, de Pyora sauna, een eucalyptus sauna, de 80 graden sauna, de tuli sauna of de infrarood sauna. Naast de sauna’s en het thermaalbad zijn er nog meer opties. U kunt gebruik maken van de zonnestudio, de beauty afdeling, een massage, rasul behandeling of u blijft overnachten in het hotel van Thermae 2000. Dat doet u natuurlijk niet voordat u een hap heeft gegeten in het restaurant. Ook verzamelen wij de acties voor Thermae 2000 korting op onze website. Vergeet deze dus niet even te checken, voordat u een bezoek brengt.

Wellness Sittard – 23,6 km (Sittard)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Sittard
v.a. €1,-
Call to action pijl

Op nummer 2 van sauna Maastricht hebben we Wellness Sittard. Hiervoor legt u de dubbele afstand af vanaf Thermae 2000. Echter is dit ook een uitermate geslaagde dag uit. Wellness Sittard is een mooi luxe beauty en wellnessresort in de buurt van Maastricht. U komt hier tot rust in een van de baden, sauna’s of aan de hand van een overheerlijke behandeling. Bij mooi weer kunt u genieten in de saunatuin of op het terras.

Spa Wellness St. Gerlach – 10,1 km (Valkenburg)

Chateau St. Gerlach
€269,00
Call to action pijl

In Valkenburg kunt u verder naar Spa Wellness Gerlach. Deze sauna bereikt u op een klein kwartier rijden vanaf Maastricht. Het zwembad is ingericht naar Romeinse sferen en geeft een extra unieke beleving mee aan een bezoek aan deze sauna.

Sauna Hoen – 30,0 km (Brunssum)

Tot slot hebben wij Sauna Hoen in Brunssum gevonden. Bij Sauna Brunssum vindt u de Brabantse gastvrijheid. Sauna Hoen ligt op 26 minuten rijafstand van Maastricht.

  Wellness   Afstand van Maastricht   Reistijd
 Thermae 2000  11,3 km  18 min.
 Wellness Sittard  23,6 km  22 min.
 Spa Wellness Gerlach  10,1 km  13 min.
 Sauna Hoen  30,0 km  26 min.