Top 4 – Sauna Venray

Een dagje uit in Venray? Was is er heerlijker dan een sauna Venray op te zoeken? Onderstaand vindt u alle beste sauna’s in de omgeving van Venray. Wij hebben geen sauna direct in Venray kunnen vinden welke wij graag aan u aanbevelen. De onderstaande sauna’s zijn erg populaire sauna’s om te bezoeken en gemakkelijk bereikbaar vanaf Venray. Voor meer informatie over een van deze sauna’s kunt u hieronder doorklikken op de blokken. U krijgt direct een beschrijving te zien, afbeeldingen, reviews van andere bezoeken en openingstijden en contactinformatie. Verder verzamelen wij actuele sauna korting. Indien er een actie op het web van een betreffende sauna is dan vindt u deze op de pagina van het wellnesscentrum.

Wellnessboot Mill – 31,4 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Op nummer 1 van de aanbevolen sauna’s voor Venray hebben wij Wellnessboot Mill. Hier ervaart u een dagje wellness op een hele speciale manier. U betreedt een boot in Mill die beschikt over tal van sauna en wellness elementen om gebruik van te maken. U kunt zich hier ook in de watten laten leggen door een van de behandelingen. Voor een compleet overzicht van de faciliteiten kunt u de pagina van Wellnessboot Mill bezoeken.

Thermaalbad Arcen – 22,0 km (Arcen)

Op nummer 2 van sauna Venray hebben wij Thermaalbad Arcen. Deze vindt u in de gelijknamige plaats Arcen. U vindt Arcen richting het oosten tegen de grens van Duitsland. De baden van Arcen moet u geprobeerd hebben. Ook zijn er tal van sauna’s te vinden en kunt u hier ook blijven overnachten. Een absolute aanrader wanneer u een dag puur wilt ontspannen of gewoon op zoek bent naar een gezellig dagje uit.

Wellness Helmond – 24,7 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

Verder kunt u vanaf Venray naar Wellness Helmond. Dit is een wellnesscentrum dat een onderdeel is van Fitland. Dit is zeker te merken! U treft hier vriendelijk personeel aan, schone sauna en voldoende faciliteiten om gebruik van te maken. Voor het overzicht van de sauna’s en baden gaat u naar de pagina van Wellness Helmond. Bij Wellness Helmond heeft u ook de mogelijkheid om te blijven overnachten of een hamam of rasul behandeling te nemen. Laat u hier dus lekker in de watten leggen!

Parkhotel Horst – 10,5 km (Horst)

Parkhotel Horst
€159,00
€143,10
10% korting!
Call to action pijl

Op een prachtige locatie in Horst kunt u genieten van wellness voorzieningen bij het hotel Parkhotel Horst. u vindt hier een verwarmd binnen zwembad, een buiten sauna, een stoombad, een wellness lounge en mogelijkheden voor beuaty behandelingen. Dit wellness is slechts 11 minuten rijden bij Venray vandaan.

  Wellness   Afstand van Venray   Reistijd
 Wellnessboot Mill  31,4 km  31 min.
 Thermaalbad Arcen  22,0 km  25 min.
 Wellness Helmond  24,7 km  28 min.
 Parkhotel Horst  10,5 km  11 min.