Sauna Top 2 – Sauna Mill

Wellnesscentrum Nederland is er om de bezoekers te helpen bij het vinden van een geschikt wellnesscentrum. Op deze pagina hebben wij voor u een overzicht gemaakt met de sauna in Mill en in de omgeving. Bent u alleen op zoek naar de sauna van wellnessboot Mill? Dan kunt u hier klikken. Zoekt u naar een andere sauna in de omgeving dan helpt de onderstaande tabel u verder. Om meer informatie van een wellnesscentrum te vinden kunt u op de link klikken of op de achterstaande button in de laatste kolom. Voor iedere sauna in de omgeving van Mill is een beschrijving te vinden, reviews, contactinformatie, openingsuren en foto’s indien beschikbaar.

Wellnessboot Mill – 650 m (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Wellicht bent u op zoek naar wellnessboot Mill, gezien dit de sauna Mill is. U beleeft een unieke ervaring door een bezoek te brengen aan wellnessboot Mill. Zowel binnen als buiten vindt u meerdere faciliteiten om gebruik van te maken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende faciliteiten binnen: Infraroodsauna, zwembad, kruidenbad, sauna 95 graden, voetenbad, panorama sauna, mint stoombad, afkoelzones en het restaurant. Buiten kunt u gebruik maken van: zwembad, opgietsauna, dompelbad (warm en koud), diverse afkoelmogelijkheden, bar, whirlpool, terras, zonnedek, hottub, rustruimte met uitzicht, saunagrot met kruidentempel, Rasul, stoomcabine en een rozensauna.

Sanadome – 20,8 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Sanadome in Nijmegen is iets verder weg vanaf Mill, maar zeker een bezoek waard. U beleeft hier een unieke ervaring door het diverse aanbod aan baden. Op de pagina van Sanadome hebben we uitgebreid verwerkt waar u zoals gebruik van kunt maken indien u een bezoek brengt aan Sanadome in Nijmegen. Tevens houden wij op de pagina alle Sanadome korting bij dus raden wij het aan om even de website raad te plegen voordat u een bezoek brengt aan dit wellnesscentrum.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Mill   Reistijd
 Wellnessboot Mill  Mill  650 m  1 min.
 Sanadome  Nijmegen  20,8 km  24 min.