Sauna Top 7 – Nijmegen

Een dagje uit in Nijmegen kan op geen betere manier dan lekker te ontspannen in het wellness. U zoekt een sauna Nijmegen en geeft uw lichaam de kans om de rust te ervaren die het nodig heeft. Op deze pagina vindt u de sauna’s in Nijmegen en in de buurt van Nijmegen. In Nijmegen vindt u de Sanadome en Thermen Nijmegen. Wilt u een van deze sauna’s bezoeken en weet u al welke? Dan kunt u hieronder op een van de blokken van een van deze sauna’s klikken. Voor een andere sauna in de omgeving leest u verder op deze pagina. Voor iedere sauna vindt u zowel reviews als de afstanden om van Nijmegen naar de sauna te komen. Veel succes bij het vinden van een geschikt dagje uit!

Sanadome – 1,9 km (Nijmegen)

Sanadome vindt u aan de Weg door Jonkerbos en is een aantal minuten van het centrum van Nijmegen verwijderd. Sanadome staat bekend om het aantal baden waar u gebruik van kunt maken. Hier kunt u de kracht van water ervaren zoals het hoort. Op de pagina van Sanadome vindt u alle informatie van de baden bij Sanadome.

Thermen Nijmegen – 3,5 km (Nijmegen)

Thermen Nijmegen is 3,5 kilometer verwijderd van het centrum van Nijmegen. Wilt u een dagje uit in Nijmegen naar een wellnesscentrum waar u diverse sauna’s vindt dan kunt u naar Thermen Nijmegen. U vindt Thermen Nijmegen aan de Panovenlaan. De afbeeldingen op de pagina van Thermen Nijmegen geven een duidelijk beeld weer en geven een goede indruk.

Wellnessboot Mill – 20,6 km (Mill)

Iets verder weg, maar een zeer geschikte dag uit, is Wellnessboot Mill. Deze vindt u in Brabant in Mill. Zoals de naam al zegt is deze wellnessboot gevestigd op een boot. Dit geeft een dag naar de sauna een unieke en onvergetelijke ervaring. Wellnessboot Mill is onderdeel van Fitland en u heeft de mogelijkheid om te blijven overnachten in het Fitland Hotel. We geven u meer informatie op de pagina van Wellnessboot Mill.

Beauty Oase Senang – 11,2 km (Nederasselt)

Verder kunt u naar de sauna’s van Beauty Oase Senang in Nederasselt. Bij Beauty Oase Senang vindt u tal van verschillende sauna’s met diverse temperaturen. Om van Nijmegen naar Beauty Oase Senang te komen zit u ongeveer een kwartier in de auto.

Finlandia – 20,9 km (Ven-Zelderheide)

Op een half uur rijden vanaf Nijmegen vindt u Finlandia. Enkele voorzieningen waar u gebruik van kunt maken tijdens een bezoek aan deze sauna: een solarium, een buitensauna, een kruidensauna, een bio-lichtsauna, een infrarood sauna, een Turks stoombad of maak gebruik van de zonneweide bij mooi weer. Daarnaast kunt u een heerlijke massage nemen op afspraak.

Sauna Velp – 29,3 km (Velp)

Tot slot kunt u naast Arnhem naar Velp. Hier vindt u Sauna Velp. Ook deze sauna ligt op een half uur rijden vanaf Nijmegen. Naast de diverse sauna’s vindt u hier baden en kunt u ontspannen tijdens een heerlijk behandeling.

  Wellness   Afstand van Nijmegen   Reistijd van centrum Nijmegen
 Sanadome  1,9 km  4 min.
 Thermen Nijmegen  3,5 km  7 min.
 Wellnessboot Mill  20,6 km  22 min.
 Beauty Oase Senang  11,2 km  16 min.
 Finlandia  20,9 km  30 min.
 Sauna Velp  29,3 km  30 min.