Sauna Top 3 – Nijmegen

Een dagje uit in Nijmegen kan op geen betere manier dan lekker te ontspannen in het wellness. U zoekt een sauna Nijmegen en geeft uw lichaam de kans om de rust te ervaren die het nodig heeft. Op deze pagina vindt u de sauna’s in Nijmegen en in de buurt van Nijmegen. In Nijmegen vindt u de Sanadome. Wilt u een van deze sauna’s bezoeken en weet u al welke? Dan kunt u hieronder op een van de blokken van een van deze sauna’s klikken. Voor een andere sauna in de omgeving leest u verder op deze pagina. Voor iedere sauna vindt u zowel reviews als de afstanden om van Nijmegen naar de sauna te komen. Veel succes bij het vinden van een geschikt dagje uit!

Sanadome – 1,9 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Sanadome vindt u aan de Weg door Jonkerbos en is een aantal minuten van het centrum van Nijmegen verwijderd. Sanadome staat bekend om het aantal baden waar u gebruik van kunt maken. Hier kunt u de kracht van water ervaren zoals het hoort. Op de pagina van Sanadome vindt u alle informatie van de baden bij Sanadome.

Wellnessboot Mill – 20,6 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Iets verder weg, maar een zeer geschikte dag uit, is Wellnessboot Mill. Deze vindt u in Brabant in Mill. Zoals de naam al zegt is deze wellnessboot gevestigd op een boot. Dit geeft een dag naar de sauna een unieke en onvergetelijke ervaring. Wellnessboot Mill is onderdeel van Fitland en u heeft de mogelijkheid om te blijven overnachten in het Fitland Hotel. We geven u meer informatie op de pagina van Wellnessboot Mill.

Sauna Velp – 29,3 km (Velp)

Tot slot kunt u naast Arnhem naar Velp. Hier vindt u Sauna Velp. Ook deze sauna ligt op een half uur rijden vanaf Nijmegen. Naast de diverse sauna’s vindt u hier baden en kunt u ontspannen tijdens een heerlijk behandeling.

  Wellness   Afstand van Nijmegen   Reistijd van centrum Nijmegen
 Sanadome  1,9 km  4 min.
 Wellnessboot Mill  20,6 km  22 min.
 Sauna Velp  29,3 km  30 min.