Sauna Top 6 – Sauna Herkenbosch

Bent u op zoek naar een sauna in Herkenbosch? Op deze pagina vindt u de informatie om de beste sauna Herkenbosch te vinden. Helaas hebben wij geen direct wellnesscentrum in deze plaats gevonden, maar in de directe omgeving vindt u diverse top sauna’s. Hieronder hebben we deze verzameld. Dit zijn de volgende sauna’s: Vita Allegra, Wellness Sittard, Dennenmarken, Thermen Born, Top Alivio en Hamam Asselt. Voor meer informatie klikt u hieronder op het gewenste wellnesscentrum. Weet u nog niet welke sauna Herkenbosch u wilt bezoeken? Verder op deze pagina vindt u in het kort meer over iedere sauna. Ook kunt u vanaf onze homepagina uw zoekproces verfijnen.

Vita Allegra – 6,5 km (Vlodrop)

De dichtstbijzijnde sauna van Herkenbosch is Vita Allegra. Deze sauna vindt u in Vlodrop vlak onder Herkenbosch. Slechts binnen 8 minuten rijden bent u al bij Vita Allegra op een afstand van 6,5 kilometer. Bij deze sauna Herkenbosch is er een zwembadsauna, een Finse sauna, een infrarood sauna, een solarium en is er een avontuurlijke buitensauna. Verder zijn er diverse overige faciliteiten te vinden waar u gebruik van kunt maken wanneer u hier op bezoek bent. Op de pagina van Vita Allegra vertellen wij u hier graag meer over.

Wellness Sittard – 35,3 km (Sittard)

Op nummer 2 van sauna Herkenbosch hebben wij Wellness Sittard. De afstand van Herkenbosch is verder dan naar Vlodrop, maar Wellness Sittard heeft meer te bieden. De extra reistijd wordt u dus uitbetaald in extra wellness voorzieningen. Wellness Sittard is een onderdeel van Fitland. Of u nu op zoek bent naar een aantal schitterende baden, sauna’s, vriendelijk personeel of meer. Bij Wellness Sittard zit u aan het goede adres. U kunt hier ook genieten van een Hamam of Rasul behandeling.

Dennenmarken – 8,3 km (Roermond)

Verder hebben wij op nummer 3 Dennenmarken in Roermond. Deze sauna ligt slechts 10 minuten rijden boven Herkenbosch. Een kleine afstand om af te leggen. Dennenmarken is een kleinschaligere sauna dan Wellness Sittard, maar heeft nog steeds diverse leuke faciliteiten te bieden. Wanneer u hier op bezoek bent kunt u o.a. gebruik maken van het volgende: een aroma cabine, lichttherapie, ambiance cabine, een Russische blokhut, een panorama sauna, een infrarood sauna of stap in het Turkse stoombad.

Thermen Born – 28,5 km (Born)

Vervolgens bevelen wij u ook graag Thermen Born in Born aan. Deze sauna ligt richting het zuid-westen van Herkenbosch. Bij Thermen Born kunt u ontspannen in meerdere sauna’s, baden of behandelingen. Ook kunt u lunchen of dineren in het restaurant of overnachten in het hotel.

Top Alivio – 18,1 km (Horn)

In Horn vindt u Top Alivio op een afstand van 18,1 kilometer (17 minuten rijden). Eenmaal aangekomen kunt u genieten van een van de volgende faciliteiten; een panorama sauna, een infraroodsauna, een kruidensauna, een whirlpool, zwembad, zonnebank of een van de vele andere voorzieningen!

Hamam Asselt – 10,7 km (Swalmen)

In Swalmen vindt u Wellnesscentrum Hamam Asselt op een afstand van 10,7 kilometer. De reistijd vanaf Herkenbosch voor deze sauna bedraagt een klein kwartier. Voor een overheerlijke Turkse Hamam behandeling is dit the place to be!

  Wellness   Afstand van Herkenbosch   Reistijd
 Vita Allegra  6,5 km  8 min.
 Wellness Sittard  35,3 km  28 min.
 Dennenmarken  8,3 km  10 min.
 Thermen Born  28,5 km  20 min.
 Top Alivio  18,1 km  17 min.
 Hamam Asselt  10,7 km  14 min.