Sauna Top 8 – Sauna Born

Op naar Born voor een heerlijk dagje uit naar de sauna? In Born vindt u direct al de sauna’s van Thermen Born. Daarnaast vindt u in de directe omgeving nog veel meer sauna’s om te bezoeken. Wij hebben de beste sauna’s Born verzameld. Hieronder vindt u iedere sauna Born. Door op een van de blokken te klikken vindt u alle bijbehorende informatie. Op deze pagina geven wij ingekorte informatie om u een ruime schets te geven welke sauna u wilt bezoeken.

Thermen Born – 2,0 km (Born)

Zoals hiervoor aangegeven kunt u direct in Born naar Thermen Born. U bespaart reistijd en zult hier verder ook weinig tekort komen. Er zijn diverse sauna’s en meerdere baden te vinden bij deze sauna Born. Wij raden dit wellnesscentrum zeker aan wanneer u op zoek bent naar een ontspannen dagje uit in de buurt van Born. Naast de sauna’s en de baden vindt u bij deze sauna Born ook een whirlpool, kunt u kiezen uit een massage, hamam of beauty behandeling of kunt u plaatsnemen in een van de ligstoelen in de bioscoop. U kunt zelfs eten in het restaurant of overnachten in het hotel. Voor de overige faciliteiten verwijzen wij u graag naar de pagina van Thermen Born.

Thermae 2000 – 31,3 km (Valkenburg)

Voor een groot sauna complex in de omgeving verwijzen wij u graag naar Thermae 2000. Deze vindt u in Valkenburg op een rijafstand van 26 minuten. Thermae 2000 staat vooral bekend om de voornamelijk thermaalbaden om heerlijk in te ontspannen. Komt u speciaal voor de sauna’s? Dan heeft u de keuze uit een van de volgende sauna’s om gebruik van te maken: een Rusu sauna, een pyora sauna, een stuga sauna, een tuli sauna, een 80 graden sauna, een infrarood sauna, een buitensauna of de eucalyptus sauna.

Wellness Sittard – 6,3 km (Sittard)

Een andere top sauna Born welke u dichterbij vindt is Wellness Sittard. Slechts op een rijafstand van 9 minuten vindt u Wellness Sittard in Sittard. Bent u al bekend met een van de wellnesscentra van Fitland? Wellness Sittard is er ook een onderdeel van Fitland. U kunt hier terecht voor een van de sauna’s een van de baden of een overheerlijke behandeling. Daarbij behoort ook de mogelijkheid voor een Hamam of een Rasul behandeling. Check de pagina van Wellness Sittard indien u interesse heeft om dit wellnesscentrum te bezoeken!

Sauna Hoen – 18,2 km (Brunssum)

Sauna Hoen treft u aan in Brunssum. Een schone en gastvrije sauna om te bezoeken naar onze mening. Het duurt slechts 20 minuten om van Sittard bij Sauna Hoen te komen.

Spa Wellness Chateau St. Gerlach – 27,6 km (Valkenburg)

Ook kunt u Spa & Wellness St. Gerlach bezoeken. Deze vindt u in Valkenburg op een afstand van 22 minuten rijden van Sittard. Dit wellnesscentrum is ingericht in de Romeinse stijlen en geeft u het gevoel dat u zich in een authentiek Romeins saunacentrum begeeft.

Sauna Vilt – 31,2 km (Berg en Terblijt)

In het plaatsje Berg en Terblijt vindt u Sauna Vilt. Sauna Vilt is kleinschaligere, maar nog steeds zeer prettige sauna om te bezoeken. Deze sauna ligt op 26 minuten rijden van Born.

Top Alivio – 28,2 km (Horn)

Wilt u ontspannen in een van de volgende voorzieningen: een infraroodsauna, een stoomgroeve, opgietsauna, panorama sauna, kruidensauna, zwembad, whirlpool, onder de zonnebank, in de tuin of genieten van een heerlijk behandeling? Kom dan naar Top Alivio in Horn. Op een 21 minuten rijden vanaf Born vindt u deze sauna al.

Dennenmarken – 29,4 km (Roermond)

Dennenmarken is de sauna van Roermond. Vanaf Born bereikt u deze al binnen 21 minuten rijden. Er zijn hier leuke sauna’s, waaronder een aroma cabine, een Russische blokhut en nog meer.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Born  2,0 km  4 min.
 Thermae 2000  31,3 km  26 min.
 Wellness Sittard  6,3 km  9 min.
 Sauna Hoen  18,2 km  20 min.
 Spa & Wellness Chateau St. Gerlach  27,6 km  22 min.
 Sauna Vilt  31,2 km  26 min.
 Top Alivio  28,2 km  21 min.
 Dennenmarken  29,4 km  21 min.