Sauna Top 3 – Sauna Heerlen

Verblijft u tijdelijk of permanent in Heerlen en wilt u hier een sauna bezoeken? Wij verzamelen overal de beste sauna’s in de omgeving en helpen u hier de graag bij. Helaas hebben wij geen sauna Heerlen gevonden. Onderstaand vindt u wel alle beste sauna’s in de omgeving. De gemiddelde beoordelingen van andere bezoekers ziet u hier ook direct bij staan. Wij hebben een top 5 gemaakt van de sauna’s in de buurt van Heerlen. Voor ieder resort geven wij op deze pagina in het kort informatie. Meer informatie vindt u wanneer u op de de specifieke sauna klikt hieronder.

Thermae 2000 – 17,2 km (Valkenburg)

Op nummer 1 van sauna Heerlen hebben wij Thermae 2000. Deze vindt u ten westen van Heerlen in Valkenburg. Zoals u hierboven kunt zien duurt het ongeveer 23 minuten rijden en legt u een afstand van 17 kilometer af. De rit wordt u echter uitbetaald in het genot van de thermaalbaden, de sauna’s behandelingen en een eventuele overnachting bij Thermae 2000. Het thermaalbad buiten moet u geprobeerd hebben bij dit wellnescentrum. Indien u echter alleen komt voor de sauna’s dan heeft u alsnog de keuze uit tal van sauna’s. Hier alvast een voorproefje: de rusu sauna, de pyora sauna, de tuli sauna, de valo sauna, de stuga sauna, de eucalyptus sauna, de infrarood sauna of de 80 graden sauna. Zowel voor de beginnende saunabezoeker of en geoefende is dit een aantrekkelijk setje sauna’s.

Wellness Sittard – 25,3 km (Sittard)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Sittard
v.a. €1,-
Call to action pijl

Komt het u beter uit om richting het noorden te gaan vanaf Heerlen in plaats van het westen? Dan kunt u naar Wellness Sittard. Deze rit heeft een grotere afstand, maar duurt ongeveer even lang om te komen als u vertrekt vanuit Heerlen. Wellness Sittard is voor velen een favoriete sauna in de omgeving. U treft alle elementen die u nodig heeft voor pure ontspanning en genot.

Sauna Hoen – 7,8 km (Brunssum)

Verder kunt u ook naar Brunssum. Brunssum vindt u niet ver boven Heerlen op een kwartiertje rijden. Hier vindt u Sauna Hoen. Een Limburgs gastvrij wellness resort. Hier heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het sportcomplex FitnessBijHoen.

  Wellness   Afstand van Heerlen   Reistijd
 Thermae 2000  17,2 km  23 min.
 Wellness Sittard  25,3 km  24 min.
 Sauna Hoen  7,8 km  15 min.