Sauna top 3 – Sauna Vaals

Helemaal onderin Nederland in Vaals op zoek naar een sauna? U bevindt ziet hier vlakbij het drie landen punt van Nederland, België en Duitsland. Dit maakt het een unieke locatie voor een heerlijk dagje uit en die beleeft u natuurlijk het beste in de sauna. In Vaals hebben wij echter geen geschikt wellnesscentrum gevonden. Wel hebben wij diverse sauna’s in de omgeving van Vaals gevonden. Onderstaand vindt u iedere sauna Vaals welke wij aanbevelen om te bezoeken. Op deze pagina ziet u hieronder het gemiddelde sauna review cijfer, afstanden vanaf Vaals en korte beschrijvingen van de beste sauna’s.

Thermae 2000 – 30,6 km (Valkenburg)

Op nummer 1 sauna Vaals hebben wij Thermae 2000 in Valkenburg. Deze is gemakkelijk te bereiken en met de auto bent u hier al in minder dan een half uur. Daarnaast behoort Thermae 2000 ook tot een van de beste wellness resorts van Nederland. De afbeelding van het thermaal buitenbad geeft u waarschijnlijk al een goede indruk. Voor de echte wellness liefhebber is deze niet te missen. Thermae 2000 heeft nog veel meer faciliteiten te bieden aan zijn bezoekers. Op de pagina van Thermae 2000 vindt u het gehele overzicht. Ook kunt u hier de reviews van andere bezoekers lezen op zelf plaatsen. Wij verzamelen ook alle Thermae 2000 korting die wij op het internet kunnen vinden. Check voor uw bezoek dus altijd even of er korting aanwezig is.

Spa Chateau St. Gerlach – 28,9 km (Valkenburg)

Chateau St. Gerlach
€269,00
Call to action pijl

Verder kunt u naar Sint Gerlach. Hier vindt u Spa Wellness Sint Gerlach. Dit wellnesscentrum beschikt over een zwembad dat totaal is ingericht in de Romeinse stijlen. Verder vindt u hier een sauna, een Turks stoombad en kunt u kiezen uit een van de behandelingen. Komt u echt voor een dag volledig genieten van de sauna’s en baden? Dan is een groter wellnesscentrum misschien meer iets voor u, zoals Thermae 2000.

Sauna Hoen – 25,0 km (Brunssum)

Tot slot kunt u in Brunssum ontspanning vinden bij Sauna Hoen. Dit ligt ten noorden van Vaals en is te bereiken met ongeveer een half uur rijden. Hier vindt u de Limburgse gastvrijheid. Bij Sauna Hoen zult u de volgende faciliteiten aantreffen tijdens uw bezoek: een saunatuin, een zonnebank, een zwembad, een infrarood sauna, een panorama sauna, een Finse sauna, een whirlpool of het voetenbad. Precies wat u nodig heeft voor een dagje ontspanning!

  Wellness   Afstand van Vaals   Reistijd
 Thermae 2000  30,6 km  27 min.
 Spa Chateau Gerlach  28,9 km  26 min.
 Sauna Hoen  25,0 km  27 min.