Top 3 – Sauna Venlo

Op deze pagina vindt u het overzicht voor de beste sauna Venlo. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste sauna’s in de buurt van Venlo. Bent u van plan om een dagje uit te gaan in Venlo, bent u er toevallig in de buurt of woont u hier? Hieronder vindt u de sauna’s welke wij graag aanbevelen om een bezoek te brengen. Hieronder ziet u direct de sauna’s om een bezoek te brengen. De gemiddelde beoordeling van de overige website bezoekers ziet u aan de hand van de sterren. Een 5 is de hoogste beoordeling. Voor meer informatie over een van de onderstaande sauna’s kunt u direct doorklikken.

Thermaalbad Arcen – 16,2 km (Arcen)

Op nummer 1 van sauna Venlo hebben wij Thermaalbad Arcen. Dit is een van de op wellnesscentra in Nederland. Voornamelijk door het indrukwekkende thermaalbad buiten is dit een erg populair wellnesscentrum om te bezoeken. Het bad ziet u ook op de bovenstaande afbeelding weergegeven. Naast het buitenbad zijn er meer thermaalbaden, rozenbaden en dompelbaden. Verder vindt u er maar liefst 6 Finse sauna’s. Thermaalbad Arcen ligt wel op een afstand van 16 kilometer van Venlo, maar het is de rit waard. U rijdt hiervoor richting het noorden van Venlo.

Parkhotel Horst – 16,9 km (Horst)

Parkhotel Horst
€159,00
€143,10
10% korting!
Call to action pijl

Naar Parkhotel Horst rijdt u echter al in een kwartiertje. Parkhotel Horst is een luxe wellness hotel gelegen op een mooie locatie. De bovenstaande afbeelding van Parkhotel Horst geeft het hotel. Zoals u kunt zien ligt het aan een mooie locatie aan het water. De locatie maakt uw verblijf ideaal om het te combineren met een heerlijke wandeling in de omgeving. U vindt hier een verwarmd binnen zwembad, een buiten sauna, een Turks stoombad, een wellness lounge, beauty gelegenheden en een restaurant. Richting het noord-westen bereikt u Horst.

Dennenmarken – 26,1 km (Roermond)

Een dagje ontspannen bij Sauna Dennenmarken in Limburg!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen een Wellness Hotelarrangement bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen sauna entree en 1 uur padellen bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Sauna Dennenmarken
€38,50
€20,50
47% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + behandeling/drankje of maaltijdsalade
€63,50
€36,50
43% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + 1 uur Padel
€31,50
€19,00
40% korting!
Call to action pijl

Wanneer het u beter uitkomt om richtig het zuiden van Venlo te gaan kunt u naar Roermond. In Roermond vindt u Dennenmarken. Dennenmarken is een kleinschaligere sauna. Deze sauna heeft de volgende voorzieningen te bieden: een infrarood sauna, een Turks stoombad, een panorama sauna, een Russische blokhut sauna, een Aroma sauna en lichttherapie.

  Wellness   Afstand van Venlo   Reistijd
 Thermaalbad Arcen  16,2 km  23 min.
 Parkhotel Horst  16,9 km  16 min.
 Dennenmarken  26,1 km  24 min.

Nog geen geschikte sauna Venlo gevonden?

Helaas hebben wij geen geschikte sauna direct in Venlo kunnen vinden. Op onze website verzamelen wij de beste sauna’s. De sauna’s die binnen een half uur te bereiken zijn vanaf Venlo hebben we hierboven benoemd.

Probeer eens onze tool te gebruiken op onze home. Hier kunt u specifiek zoeken naar een wellnesscentrum voor uw behoeften. Wij hebben de sauna’s opgedeeld in verschillende categorieën waaruit u kunt kiezen. Ook kunt u uw exacte locatie bepalen of zoeken naar een specifieke sauna. Voor alle sauna’s proberen wij korting te vinden op het web en u hierheen te leiden. Voor uw bezoek is het dus altijd goed om even te checken op de website of er een actuele korting aanwezig is.