Sauna Top 6 – Sauna Zuidwolde

Bent u op zoek naar een sauna in Zuidwolde of in de omgeving? Op deze pagina hebben wij een overzicht met de beste sauna’s voor u gemaakt. Voor iedere sauna is een beschrijvingen te vinden, vindt u afbeeldingen, contactinformatie, kortingsacties, reviews en nog meer. Zo gaat u optimaal voorbereid naar een sauna Zuidwolde.

Sauna Thermen Zuidwolde – 3,5 km (Zuidwolde)

Sauna Thermen Zuidwolde is een kleinschalige sauna waar persoonlijke aandacht centraal staat. Toch vindt u hier diverse sauna’s waar u gebruik van kunt maken. U vindt hier o.a. een grotsauna, reguliere sauna, een hout gestookte sauna en een Diehard sauna. Naast de sauna’s kunt u terecht in een van de baden, kunt u gebruik maken van de zonnebruiner of heerlijk blijven overnachten. Ideaal is dat u deze sauna direct in Zuidwolde vindt.

Het Nolderwoud – 4,2 km (Zuidwolde)

Bij Het Nolderwoud heeft u tevens ook de mogelijkheid om te blijven overnachten. Hier zit een camping bij en er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Om de specifieke arrangementen te bekijken dient u naar de website van Het Nolderwoud te gaan.

Sauna en Beauty Ommen – 22,4 km (Ommen)

Sauna & Beauty Ommen
€22,50
€19,00
16% korting!
Call to action pijl

Voor een geschikte sauna met uw partner, familie of vrienden is sauna Ommen een geschikte keuze. Hier vindt u diverse heerlijke sauna’s om gebruik van te maken, een Turks stoombad, een solarium, een zoutwater binnenbad en nog veel meer. Sauna Ommen is te vinden op een afstand van 22 minuten rijden van Zuidwolde.

Spabron Hesselerbrug – 27,0 km (Oosterhesselen)

Bij Spabron Hesselerbrug zijn prachtige baden te vinden. Hiervoor kunt u de pagina van Spabron Hesselerbrug bekijken. Tegelijkertijd heeft Spabron de mogelijkheid om te blijven overnachten indien u hier behoefte aan heeft. Dit maakt een dagje wellness natuurlijk helemaal compleet! Spabron Hesselerbrug is te vinden op 20 minuten rijden van Zuidwolde.

Abdij de Westerburcht – 37,6 km (Westerbork)

Op 28 minuten rijden van Zuidwolde vindt u in Westerbork Abdij de Westerburcht. Adbij de Westerburcht heeft diverse mogelijkheden te bieden als het gaat om de faciliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de pagina.

Sauna Bad Hesselingen – 22,3 km (Meppel)

Tot slot vindt u bij het recreatiebad Sauna Bad Hesselingen een mogelijkheid om er een uitstapje met het hele gezin van te maken!

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Thermen Zuidwolde  Zuidwolde  3,5 km  6 min.
 Het Nolderwoud  Zuidwolde  4,2 km  8 min.
 Sauna en beauty Ommen  Ommen  22,4 km  22 min.
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  27,0 km  20 min.
 Abdij de Westerburcht  Westerbork  37,6 km  28 min.
 Sauna Bad Hesselingen  Meppel  22,3 km  20 min.