Sauna Top 6 – Sauna Oosterhesselen

Even klaar met de dagelijkse stress of op zoek naar een dagje uit om te relaxen en te ontspannen? Een dagje naar het wellness met vrienden, familie of kennissen komt dan goed uit. In Oosterhesselen en in de omgeving zijn een aantal geschikte sauna’s te vinden. U moet alleen maar weten welke dit zijn en waar u ze kan vinden. Daar helpt Wellnesscentrum Nederland u bij. In het onderstaande overzicht ziet u de sauna’s in Oosterhesselen en in de omgeving. Bent u op zoek naar de sauna Oosterhesselen (Spabron Hesselerbrug), klik dan op de link van deze sauna. Om meer informatie te vinden van de overige sauna’s klikt u op de link van de betreffende sauna of leest u de informatie op de pagina.

Spabron Hesselerbrug – 3,0 km (Oosterhesselen)

Wellicht hoeft u niet eens langer verder te zoeken naar een sauna. Direct in Oosterhesselen treft u de populaire sauna Spabron Hesselerbrug aan. Op het gebied van sauna en wellness komt u hier niets tekort. Er zijn diverse sauna’s en baden om gebruik van te maken en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de beauty afdeling. Daarnaast kunt u culinair genieten van de horecagelegenheden bij Spabron Hesselerbrug en indien u aan het eind van de dag nog niet naar huis wilt dan kunt u blijven overnachten.

Thermen Anholts – 22,4 km (Schoonebeek)

1 ticket voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Thermen & Beautycentrum Anholts
€33,00
€25,50
23% korting!
Call to action pijl

Verderop in Schoonebeek is Thermen Anholts te vinden. Bij Thermen Anholts kunt u gebruik maken van een aantal sauna’s: Infrarood sauna, Finse sauna, kruidensauna en een buitensauna. Overige faciliteiten waar gebruik van kan worden gemaakt zijn: Ruusu cabine, stoomcabine of neem een van de beauty behandelingen.

Hunzebergen – 28,1 km (Exloo)

Voor een wellnesscentrum waar u naast de sauna’s en wellness voorzieningen ook kunt blijven overnachten in kwaliteit, dan kunt u terecht bij De Hunzebergen in Exloo. Faciliteiten waar u verder gebruik van kunt maken bij de Hunzebergen zijn de sauna, het solarium, het Turks stoombad, het binnen- en buitenzwembad, de whirlpool of het restaurant. De Hunzebergen ligt op 22 minuten rijden van Oosterhesselen.

Sauna Thermen Zuidwolde – 31,4 km (Zuidwolde)

In Zuidwolde kunt u ook zeer geschikt naar het wellness. Hier zijn twee bekende sauna’s te vinden. Een ervan is Sauna Thermen Zuidwolde. Bij Sauna Thermen Zuidwolde treft u een een boerderij ingericht wellnesscentrum aan. Dit maakt het tot een unieke en sfeervolle ervaring.

Het Nolderwoud – 32,2 km (Zuidwolde)

De tweede sauna in Zuidwolde is Het Nolderwoud. Dit is een camping met sauna’s en een beauty afdeling. Op deze manier kunt u een korte of lange vakantie combineren en er een wellness vakantie van maken. Om vanaf Oosterhesselen bij deze sauna te komen legt u een reistijd van 24 minuten af.

Spa Wellness Hof van Saksen – 28,4 km (Nooitgedacht)

Tot slot kunt u als laatste optie ook naar Spa Wellness Hof van Saksen in het plaatsje Nooitgedacht. Naast alle sauna voorzieningen heeft Spa Wellness Hof van Saksen nog veel meer te bieden dan alleen sauna’s. U vindt hier een speelparadijs voor de kinderen, een bowlingbaan, educatieve kinderacademies, fitness, shops, fietsverhuur en vijf restaurant. Klinkt goed voor de hele familie!

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  3,0 km  3 min.
 Thermen Anholts  Schoonebeek  22,4 km  18 min.
 Hunzebergen  Exloo  28,1 km  22 min.
 Sauna Thermen Zuidwolde  Zuidwolde  31,4 km  22 min.
 Het Nolderwoud  Zuidwolde  32,2 km  24 min.
 Spa Wellness hof van Saksen  Nooitgedacht  28,4 km  30 min.