Overzicht – Sauna Schoonebeek

Het vinden van een geschikte sauna bij uw behoeften is nog niet altijd even gemakkelijk. Op de website van Wellnesscentrum Nederland is veel informatie te vinden over de sauna’s in Nederland. Wij helpen u graag tijdens de zoektocht naar een geschikte sauna. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met de sauna’s in Schoonebeek en omgeving. Bent u op zoekt naar Thermen Anholts in Schoonebeek? Klik dan op de bovenste link in de onderstaande tabel. Zoekt u naar een andere sauna dan kunt u onder de tabel meer informatie vinden over andere sauna’s in de omgeving van Schoonebeek.

Thermen Anholts – 1,7 km (Schoonebeek)

1 ticket voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Thermen & Beautycentrum Anholts
€33,00
€25,50
23% korting!
Call to action pijl

In het noorden van Nederland treft u in Schoonebeek direct de sauna Thermen Anholts aan. Hiervoor hoeft u dus niet ver te reizen en kunt u direct in Schoonebeek rust en ontspanning vinden. Verder komt u hier op het gebied van wellness ook niks tekort. Bij Thermen Anholts kunt u gebruik maken van diverse sauna’s, de beauty afdeling, een massage nemen, genieten in het restaurant of gebruik maken van de zonnestudio. Binnen het saunacomplex heeft u de keuze uit meerdere sauna’s. We sommen ze voor u op: Ruusu sauna, Finse sauna, kruidensauna, buiten sauna, infrarood sauna en het stoombad.

Spabron Hesselerbrug – 19,3 km (Oosterhesselen)

Zoekt u naar een andere sauna in de buurt van Schoonebeek? Dan hebben wij nog twee sauna’s voor u gevonden welke wij aanbevelen. De eerste is Spabron Hesselerbrug. Deze is te vinden op slechts een kwartier rijden van het centrum van Schoonebeek. In Oosterhesselen treft u Spabron Hesselerbrug aan. Hier vindt u ook diverse sauna, beauty en indrukwekkende saunabaden. Verder kunt u genieten van een gezonde hap eten in het restaurant en blijven overnachten. Naar onze mening een bezoekje waard!

Hunzebergen – 28,9 km (Exloo)

Als laatst hebben wij, op een klein half uurtje rijden van Schoonebeek, Hunzebergen voor u. Bij de Hunzebergen kunt u op een luxe manier blijven overnachten nadat u hebt ontspannen in de sauna’s, de baden of gebruik hebt gemaakt van de beauty afdeling of zonnebanken. Verder vindt u er een whirlpool en een Turks stoombad.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Schoonebeek   Reistijd
 Thermen Anholts  Schoonebeek  1,7 km  3 min.
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  19,3 km  16 min.
 Hunzebergen  Exloo  28,9 km  27 min.