Sauna Top 4 – Sauna Westerbork

Op zoek naar een sauna Westerbork? U bent op de juiste pagina. Wij hebben een overzicht gemaakt met alle sauna’s in of in de buurt van Westerbork. De onderstaande tabel geeft een overzicht met alle sauna’s. Bij iedere sauna is in het kort informatie te vinden. Wilt u meer informatie over een sauna Westerbork? Klik dan op de afbeelding of op de button. Voor iedere sauna is een beschrijving, foto’s reviews, openingstijden en contactinformatie te vinden.

Abdij de Westerburcht – 220 m (Westerbork)

Woont of verblijft u in Westerbork? Dan hoeft u niet lang te zoeken naar een geschikt wellnesscentrum, want u kunt direct in Westerbork zelf Adbij de Westerburcht bezoeken. Dit is geen uitgebreid wellnesscentrum, zoals de top van Nederland, maar u vindt er alle voorzieningen die u nodig heeft. U vindt er de volgende sauna’s: Kelo sauna, zoutsteen sauna en een stoomcabine. Verder kunt u een hamam behandeling of Rasul nemen, gebruik maken van het dompelbad, het voetenbad en de relaxruimte. Blijven overnachten of eten in het restaurant kan hier ook. Toch liever naar een andere sauna in de omgeving van Westerbork? Onderstaand hebben we nog enkele sauna’s.

Spa Wellness Hof van Saksen – 18,1 km (Nooitgedacht)

In het plaatsje Nooitgedacht kunt u naar Spa Wellness Hof van Saksen. Hier vindt u een persoonlijke aanpak en een gezellige sfeer. Voornamelijk voor families is dit een leuk uitje. U vindt er 5 restaurants, meerdere shops en een educatieve kinderacademie. Verder kunt u bowlen en is er een speelparadijs.

Spabron Hesselerbrug – 20,8 km (Oosterhesselen)

In Oosterhesselen vindt u Spabron Hesselerbrug. Wanneer u voor een kwalitatief wellnesscentrum gaat dan kunt u hier terecht. Er is een ruim aanbod aan sauna’s en indrukwekkende saunabaden om gebruik van te maken. U heeft hier de gelegenheid om de saunaronden meerdere malen te doorlopen. Er zijn diverse sauna’s, meerdere baden, relaxruimtes, er zijn horecagelegenheden, u kunt blijven overnachten en er zijn beauty behandelingen mogelijk. Deze sauna ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Westerbork.

Hunzebergen – 26,7 km (Exloo)

Wilt u blijven overnachten in luxe dan raden wij het aan om naar de Hunzebergen in Exloo te gaan. Naast een heerlijke overnachting bij de Hunzebergen heeft u hier de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de volgende sauna voorzieningen: een sauna, een solarium, een Turks stoombad, een binnen- en buitenzwembad, een whirlpool en er is een beautysalon. Verder kunt u hier ook blijven eten in het restaurant.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Westerbork   Reistijd
 Abdij de Westerburcht  Westerbork  220 m  3 min.
 Spa Wellness Hof van Saksen  Nooitgedacht  18,1 km  19 min.
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  20,8 km  20 min.
 Hunzebergen  Exloo  26,7 km  26 min.