Top 3 – Sauna Zwolle

Op zoek naar een sauna Zwolle? Bekijk hieronder het overzicht van de beste sauna’s in de omgeving. Wanneer u doorklikt naar een van de sauna’s is er een algemene beschrijving te vinden, kortingsacties, reviews, openingstijden, contactinformatie en meer.

✓ Sauna Swoll – 10,0 km (Zwolle)

Sauna Swoll is een geschikte sauna welke wij kunnen aanbevelen en bevindt zich direct in Zwolle. Geen lange reistijd dus indien u zelf uit Zwolle komt of er in de buurt verblijft bent u er zo. Sauna Swoll is een populair wellnesscentrum met diverse sauna, saunabaden en nog meer voorzieningen. Verder kunt u ook gebruik maken van de Rasul of heerlijk eten in het restaurant van deze sauna Zwolle. Sauna Swoll is te vinden ten zuid-oosten van Zwolle.

Sauna Ommen – 27,1 km (Ommen)

Sauna & Beauty Ommen
€22,50
€19,00
16% korting!
Call to action pijl

Sauna Ommen beschikt over diverse sauna’s, waaronder de geur en kleur- therapie, een artic lavendel sauna, een infrarood sauna en een Finse buitensauna. Sauna Ommen beschikt over nog veel meer faciliteiten die in een overzicht zijn te vinden op de pagina van Sauna Ommen.

Sauna Bad Hesselingen – 24,7 km (Meppel)

Sauna Bad Hesselingen maakt  onderdeel uit van een recreatiezwembad. Ideaal wanneer u een uitstapje met het hele gezin wilt maken. Deze sauna ligt op ongeveer 18 minuten rijden van Zwolle.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Zwolle   Reistijd
 Sauna Swoll  Zwolle  10,0 km  12 min.
 Sauna en Beauty Ommen  Ommen  27,1 km  26 min.
 Sauna Bad Hesselingen  Meppel  24,7 km  18 min.

 Sauna Zwolle – Een ontspannen dagje uit vinden

Bent u op zoek naar een geschikte sauna in Zwolle waar u optimaal tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontspannen? Wellnesscentrum Nederland heeft alvast wat werk voor u gedaan. In de bovenstaande tabel hebben wij een overzicht verzameld met de wellnesscentra in Zwolle en alle wellness binnen een straal van 15 kilometer. Sommige afstanden in de tabel zijn echter groter dan de 15 kilometer. Dit komt doordat wij in de tabel de afstanden hebben genomen die worden afgelegd vanaf het centrum Zwolle naar het wellnesscentrum. Om naar Ommen te gaan zal u wellicht niet helemaal vanuit het centrum van Zwolle vertrekken. Indien er een wellnesscentrum tussen zit waar u meer informatie over wilt bekijken dan kunt u op de naam van het wellness klikken of de button. Voor ieder wellness hebben wij relevante informatie verzameld. Indien u op zoek bent naar een sauna Zwolle dan kunt u de bovenstaande tabel gebruiken!

In het verleden al eens bij een van de bovenstaande sauna’s geweest? Laat dan jou mening achter door naar de pagina van het wellness te gaan en een beoordeling achter te laten. Ook wanneer u binnenkort naar een sauna gaat is het leuk om achteraf even te laten weten wat u er van vindt!