Overzicht – Sauna Hoogeveen

Toe aan rust en ontspannen in de buurt van Hoogeveen? Dan bent u op de juiste pagina belandt. Wij hebben alle sauna’s in of in de buurt van Hoogeveen al voor u verzameld op deze pagina. Zo heeft u een overzicht van alle mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Om meer informatie te vinden van een van de onderstaande wellnesscentra kunt u op de link klikken of de button in de laatste kolom. Voor iedere sauna Hoogeveen leest u een beschrijving, vindt u contactinformatie, openingsuren, foto’s en kunt u reviews lezen of plaatsen.

Beauty de Terp – 2,3 km (Hoogeveen)

Hoewel Beauty de Terp niet over een sauna beschikt is het wel een wellnesscentrum in Hoogeveen waar u heen kunt voor beauty behandelingen. Naast de beauty behandelingen kunt u zich hier laten masseren, gebruik maken van de zonnebanken of plaatsnemen in de schoonheidssalon. Toch liever naar een wellnesscentrum waar ze beschikken over een sauna? Wellicht is een van de onderstaande sauna Hoogeveen of in de buurt iets voor u.

Sauna Zuidwolde – 12,5 km (Zuidwolde)

Iets verder van Hoogeveen vindt u in Zuidwolde 2 geschikte sauna’s om naartoe te gaan. Een hiervan is Sauna Thermen Zuidwolde. Voornamelijk de inrichting van deze sauna maakt het een unieke ervaring om te verblijven. Het is ingericht in een boerderij en beschikt over een sauna, zwembad, mindfullness, beauty, zonnebruiner en u kunt hier blijven overnachten indien u aan het eind van de dag nog niet naar huis wilt. Vanaf Hoogeveen doet u er met de auto ongeveer een kwartier over om bij deze sauna te komen.

Het Nolderwoud – 13,3 km (Zuidwolde)

Wilt u wellness combineren met vakantie dan kunt u verblijven bij Het Nolderwoud in Zuidwolde. Hier vindt u een camping met een aangelegen wellnesscentrum. Zo kunt u uw vakantie op een perfecte manier combineren met rust en ontspanning.

Spabron Hesselerbrug – 19,5 km (Oosterhesselen)

Bij Spabron Hesselerbrug vindt u een unieke aanbod aan sauna’s en saunabaden. Het is een zeer sfeervolle sauna en een prettige sfeer om te verblijven. De afbeeldingen van deze sauna geven een duidelijk beeld weer. Om deze te bekijken klikt u door naar de pagina van Spabron Hesselerbrug. Tevens kunt u naast alle voorzieningen ook blijven overnachten aan het eind van de dag. Zo kunt u de dag in stijl afsluiten.

Abdij de Westerburcht – 20,2 km (Westerbork)

Verderop in Westerbork vindt u Abdij de Westerburcht waar u gebruik kunt maken van alle saunavoorzieningen en tevens ook kunt blijven overnachten in stijl. De faciliteiten die u hier vindt zijn: een kelo sauna, een stoomcabine, een een zoutsteen sauna, een voetenbad, een dompelbad, een relaxruimte en u kunt gebruik maken van een hamam of rasul behandeling.

Sauna Bad Hesselingen – 30,2 km (Meppel)

Tot slot vindt u in Sauna Bad Hesselingen ook een aantal sauna’s waar u gebruik van kunt maken. Echter is dit een recreatiezwembad en draait het hier niet puur alleen om het wellness. Vanaf Hoogeveen doet u er ongeveer 24 minuten over om bij deze sauna te komen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Beauty de Terp (geen sauna)  Hoogeveen  2,3 km  6 min.
 Sauna Zuidwolde  Zuidwolde  12,5 km  16 min.
 Het Nolderwoud  Zuidwolde  13,3 km  18 min.
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  19,5 km  15 min.
 Abdij de Westerburcht  Westerbork  20,2 km  21 min.
 Sauna Bad Hesselingen  Meppel  30,2 km  24 min.