Sauna Top 6 – Sauna Assen

Bent u op zoek naar een sauna Assen? Op deze pagina vindt u een overzicht met de beste sauna’s in en in de omgeving van Assen. Bij iedere sauna ziet u hoe ver deze bij Assen vandaan is. Verder kunt u direct doorklikken naar de pagina van een van deze sauna’s. Voor iedere sauna is een uitgebreide beschrijving te vinden, afbeeldingen, reviews, kortingsacties, faciliteiten en meer.

Hof van Saksen – 13,5 km (Nooitgedacht)

In het plaatsje Nooitgedacht vindt u op 13 minuten rijden vanaf Assen een echte familie sauna. Hier vindt u het wellnesscentrum Hof van Saksen. Naast dat dit wellnesscentrum diverse sauna’s en baden te bieden heeft is er hier nog meer te doen. Er zijn maar meerdere shops te vinden, er is een speelparadijs voor de kinderen, er is een fietsverhuur, een bowlingbaan en er is een fitness ruimte. De rest van de mogelijkheden bij deze sauna Assen vindt u op de pagina.

Sauna de Bron – 13,2 km (Tynaarlo)

Een heerlijk dagje ontspannen bij Sauna de Bron voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entree Sauna de Bron
€31,95
€20,50
36% korting!
Call to action pijl

Op een kwartier rijden van Assen kunt naar Sauna de Bron in Tynaarlo. Een geschikte sauna om uw rust te pakken. U heeft er de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de volgende faciliteiten: de banja sauna, de Finse sauna, de kamin sauna, de infraroodcabine, het Turkse stoombad, de whirlpool, het zwembad of maak gebruik van een van de zonnebanken.

Abdij de Westerburcht – 19,3 km (Westerbork)

In Westerbork vindt u de sauna Abdij de Westerburcht. Deze sauna is 22 minuten rijden van Assen. Eenmaal aangekomen bij Abdij de Westerburcht kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten: een stoomcabine, een kelo sauna, een zoutsteensauna, een dompelbad, heerlijk behandelingen waaronder een hamam of rasul massage of nog meer.

Sauna Gieterveen – 26,2 km (Gieterveen)

Op slechts 19 minuten rijden van Assen vindt u een kleinschalige sauna. Dit is Sauna Gieterveen. Sauna Gieterveen is een privé sauna. U heeft er de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de sauna’s, het stoombad, de whirlpool, een massage te nemen, een duik te nemen onder de zonnebank of een beauty behandeling te nemen.

Thermen de Waterlelie – 27,8 km (Zevenhuizen)

Wellnessresort de Waterlelie: dag- of avondentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Wellnessresort de Waterlelie!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Wellnessresort de Waterlelie
€39,50
€25,95
34% korting!
Call to action pijl

Op een half uur rijden van Assen vindt u Thermen de Waterlelie. Bij Thermen de Waterlelie komt u op het gebied van wellness niks tekort. U vindt hier een tylarium, een eucalyptussauna, een Turks stoombad, een infraroodsauna, een hout gestookte sauna, een whirlpool, een buitenzwembad, hamam- en rasul behandelingen en nog veel meer.

Sauna Peize – 23,7 km (Peize)

Tot slot kunt u in Peize naar Sauna Peize. Deze ligt op een rijafstand van 25 minuten van Assen. Bij Sauna Peize kunt u gebruik maken van de volgende sauna’s: een filmsauna, een Finse sauna, een kelo sauna, een thylarium, een kleurensauna, een panoramasauna, een Turks stoombad en een zoutsteen sauna.

  Wellness  Te vinden in   Afstand Assen   Reistijd vanaf Assen
 Hof van Saksen  Nooitgedacht  13,5 km  13 min.
 Sauna de Bron  Tynaarlo  13,2 km  15 min.
 Abdij de Westerburcht  Westerbork  19,3 km  22 min.
 Sauna Gieterveen  Gieterveen  26,2 km  19 min.
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  27,8 km  30 min.
 Sauna Peize  Peize  23,7 km  25 min.