Sauna Top 3 – Sauna Emmen

Een sauna in de buurt van Emmen? Wij hebben de informatie al voor u verzameld op deze pagina. In de onderstaande overzicht hebben we de sauna’s in de omgeving van Emmen al weergegeven. We hebben een straal van 15 kilometer genomen. Wilt u meer informatie over een van deze sauna’s? Klik dan verder via de button of de afbeelding. Voor iedere sauna hebben we een algemene beschrijving, afbeeldingen, reviews, contactinformatie, kortingsacties, faciliteiten en meer.

Spabron Hesselerbrug – 18,4 km (Oosterhesselen)

Of u op zoek bent naar een heerlijke massage, een wellness overnachting, beauty behandelingen of andere voorzieningen. In de buurt van Emmen kunt u zich al gauw voorzien in uw behoeften. Met 16 minuten rijden van het centrum van Emmen bent u bij Spabron Hesselerbrug. Dit is een erg populair wellnesscentrum waar u kunt genieten van een overnachting, in het restaurant, van de saunabaden, sauna’s en nog veel meer.

Hunzebergen – 11,6 km (Exloo)

Een andere wellnesscentrum waar u ’s avonds nog niet hoeft te vertrekken, maar kunt blijven overnachten is het wellness van de Hunzebergen. Bij aankomst zult u onder de indruk zijn van de fraaie inrichting van de Hunzebergen. Deze sauna ligt op een kwartier rijden van Emmen.

Thermen Anholts – 16,8 km (Schoonebeek)

1 ticket voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Thermen & Beautycentrum Anholts
€33,00
€25,50
23% korting!
Call to action pijl

Tot slot vindt u Thermen Anholts in Schoonebeek op een reistijd van 23 minuten. Met de diverse verschillende sauna’s en saunabaden bent u hier wel een dagje zoet. Erg geschikt om met uw partner, vrienden of familie eens op bezoek te gaan.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Hunzebergen  Exloo  11,6 km  15 min.
 Spabron Hesselerbrug  Oosterhesselen  18,4 km  16 min.
 Thermen Anholts  Schoonebeek  16,8 km  23 min.

Overige sauna’s in Drenthe

Geen geschikte sauna kunnen vinden in het bovenstaande overzicht? Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden in Drenthe hebben wij een verzameling gemaakt van alle wellnesscentra in deze provincie. Klik op de link voor sauna Drenthe en u vindt het volledige overzicht hier terug.