Sauna Top 4 – Sauna Lelystad

Bent u op zoek naar een sauna in Lelystad? Dan bent u op de pagina ‘sauna Lelystad’ op de juiste plek beland. Wellnesscentrum Nederland heeft namelijk een overzicht voor u gemaakt waarmee u gemakkelijk kunt zien welke afstand u dient af te leggen vanaf het centrum van Lelystad naar de betreffende sauna. Voor ieder die woonachtig is in Lelystad, hier tijdelijk in de buurt is of verblijft voor een nachtje weg of vakantie is dit een gemakkelijke manier om snel een geschikt wellnesscentrum te vinden. Direct in Lelystad kunt u terecht bij Sauna Aestas. Er is nog een groter aanbod. Het onderstaande overzicht geeft u deze informatie. Voor meer informatie over een bepaald wellnesscentrum kunt u op de link klikken die u doorverwijst naar de sauna.

Sauna Aestas – 3,6 km (Lelystad)

Liever geen reistijd en een sauna dichtbij Lelystad vinden? Dan biedt de sauna Aestas voor u uitkomst. Bij sauna Aestas staat beauty voorop. Bent u op zoek naar diverse beauty behandelingen dan is dit een geschikte plek voor u om naartoe te gaan. Naast de beauty vindt u hier ook een aantal sauna, een zwembad en een zonnebank. Voor het gebruik van de sauna dient u van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door contact op te nemen met Sauna Aestas via de contactinformatie op de pagina van deze sauna. Verder vindt u op de pagina de openingstijden, een beschrijving en een afbeelding van de sauna’s. Indien u op zoek bent naar een andere sauna dan kunt u hieronder verder lezen.

Zwaluwhoeve – 27,7 km (Hierden)

Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Zwaluwhoeve
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Op slechts een klein half uur rijden van het centrum van Lelystad vindt u in Hierden een van onze favoriete sauna’s: de Zwaluwhoeve. Gezien het ruime aanbod die de Zwaluwhoeve te bieden heeft is hier voor iedereen iets te vinden. Een kleine greep uit het aanbod: muzieksauna, panoramasauna, tepidarium, geurensauna, Thuja sauna, lavendelsauna en nog veel meer sauna’s. We hebben ze verzameld op de pagina van de Zwaluwhoeve. Bent u op zoek naar een goed aanbod aan sauna’s dan raden wij u de Zwaluwhoeve aan. Om de saunarondes compleet te maken is er een groot aanbod aan baden waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf bij de Zwaluwhoeve. Koel af in een van de baden en stap opnieuw in de sauna.

Aphrodites Thermen – 17,7 km (Dronten)

Op slechts 17 minuten rijden van Lelystad bent u al in Dronten bij Aphrodites Thermen. Hier vindt u een sauna waar persoonlijke aandacht voorop staat. Een erg geschikte locatie om helemaal tot rust te kunnen komen.

Sauna La Femme – 29,9 km (Almere)

Op een klein half uur rijden van Lelystad vindt u in Almere Sauna La Femme. Bij Sauna La Femme vindt u een traditionele sauna, een infraroodsauna, een jacuzzi en diverse beauty- en massagebehandelingen. Verder kunt u terecht bij Sauna La Femme voor overheerlijk hamam behandelingen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Aestas  Lelystad  3,6 km  6 min.
 Zwaluwhoeve  Hierden  27,7 km  28 min.
 Aphrodites Thermen  Dronten  17,7 km  17 min.
 Sauna La Femme  Almere  29,9 km  27 min.

Praat mee over de beste sauna Lelystad

Bent u bekend met een van de bovenstaande sauna’s? Laat dan op de pagina van de sauna een beoordeling achter. Andere bezoekers kunnen hier gebruik van maken en het kost slechts een paar tellen van uw tijd!