Overzicht – Sauna Lunteren

Bij Wellnesscentrum Nederland helpen wij bij het vinden van een geschikt wellnesscentrum. Vindt gemakkelijk en snel een wellnesscentrum dat bij jou past. Op deze pagina vindt u een een overzicht van het de wellness in en in de buurt van Lunteren. Wilt u rust en ontspanning in de buurt van Lunteren dan kunt u de onderstaande tabel gebruiken om uw dagje uit te vinden. Wilt u meer informatie over een specifieke wellness? Klik dan op de link of op de button in de laatste kolom van de tabel. Voor ieder wellness hebben we een beschrijving gemaakt, kunt u foto’s vinden, reviews plaatsen en bekijken van andere bezoekers en tot slot vindt u de contactinformatie en de openingstijden.

Sauna de Veluwe – 1,1 km (Lunteren)

Niet te ver reizen en toch naar een geschikt wellnesscentrum? Sauna de Veluwe vindt u al direct in Lunteren. Dit is de sauna van Lunteren. U vindt hier een droge binnen en buiten sauna, 2 maal een Turkse stoomcabine, een warm en koud voetenbad en zowel binnen als buiten een whirlpool en een dompelbad. Verder is er een scrubruimte, een verwarmd buitenzwembad en een jetstream in het zwembad. Tot slot heeft sauna de Veluwe een beauty afdeling, neveldouches, een infrarood sauna en een restaurant. Hier zult u dus niet snel iets tekort komen! Houdt deze website in de gaten voor korting op uw dagje uit naar Sauna de Veluwe.

Sauna Drome Putten – 24,5 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Een eindje verderop, maar zeker het rijden waard, is Sauna Drome in Putten. Deze sauna behoort tot een van de favorieten. U hoeft alleen maar op de link te klikken naar de informatie over sauna Drome Putten om de foto’s te bekijken en u zult ook snel overtuigd zijn. Ondanks de reistijd ervaren mensen een bezoek aan deze sauna als een hele ervaring. Het is een rustgevende omgeving, veel voorzieningen en een vriendelijke en persoonlijke aanpak van het personeel.

Sauna Heuvelrug – 13,9 km (Veenendaal)

Iets dichter in de buurt van Lunteren vindt u Sauna Heuvelrug in Veenendaal. Hier kunt u terecht voor baden, beauty, Hamam, een massage, Rasul, eten in het restaurant of in een van de sauna’s. Sauna Heuvelrug beschikt over een aangename tuin en maakt het comfortabel om hier in de zomer lekker te relaxen.

Betuwsch Badhuys – 29,2 km (Lienden)

Op een dik half uur rijden vindt u het Betuwsch Badhuys in Lienden. Dit saunacomplex is ingericht naar de uitstraling van Romeinse sferen. Dit maakt een verblijf extra rustgevend en speciaal. U kunt hier optimaal tot rust komen en uw gedachten even laten bezinken wanneer u in een van de baden drijft, de sauna betreedt of zich in de loungeruimte begeeft.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna De Veluwe  Lunteren  1,1 km  3 min.
 Sauna Drôme Putten  Putten  24,5 km  26 min.
 Sauna Heuvelrug  Veenendaal  13,9 km  20 min.
 Betuwsch Badhuys  Lienden  29,2 km  37 min.