Top 3 – Sauna Zeist

Wilt u graag een dagje naar de sauna in Zeist, maar weet u nog niet welke sauna? Wij hebben al wat onderzoek voor u verricht. Helaas hebben we geen directe sauna in Zeist kunnen vinden, maar we hebben we een overzicht gemaakt van alle top sauna’s in de omgeving van Zeist. Hieronder vindt u een overzicht van deze sauna’s met de gemiddelde beoordelingen. Onder de sauna blokken vindt u een tabel met de afstand die u aflegt om van Zeist naar de betreffende sauna te komen.

Sauna SpaSereen – 17,4 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

SpaSereen is erg populair gezien deze een zeer groot aanbod aan sauna’s en baden heeft. Alle sauna’s en baden zijn op een unieke manier ingericht. Dit zorgt voor een speciale belevenis wanneer u bij SpaSereen bent en wanneer u de sauna verlaat.

Descansa – 9,0 km (Utrecht)

Verder vindt u Descanas in Utrecht. Hier kunt u terecht voor de sauna’s, het zwembad, beauty, een massage of in de zonnestudio. Binnen 17 minuten bent u al bij Descansa in Utrecht vanaf Zeist.

Sauna Heuvelrug – 29,6 km (Veenendaal)

Tot slot hebben we nog een laatste sauna gevonden. Deze sauna is Sauna Heuvelrug. Hier zult u een half uurtje voor uit moeten trekken achter het stuur. De afstand vanaf Zeist naar Veenendaal is namelijk 29,6 kilometer.

  Wellness   Afstand van Zeist   Reistijd
 Sauna SpaSereen  17,4 km  21 min.
 Descansa  9,0 km  17 min.
 Sauna Heuvelrug  29,6 km  28 min.

En dagje ontspannen en relaxen bij sauna Zeist

Er zijn een aantal populaire sauna’s in de buurt van Zeist welke u kunt bezoeken. We noemen ze hier en vervolgens zullen we ze kort behandelen. Indien u meer informatie van een specifieke sauna wilt hebben dan kunt u in de tabel hierboven op de naam klikken of op de bovenstaande sauna blokken. De populaire sauna’s in de buurt van Zeist zijn: Sauna SpaSereen, Descansa en Sauna Heuvelrug.