Top 2 – Sauna Nieuwegein

Hieronder hebben we de top 2 gemaakt van de beste sauna’s in de buurt van Nieuwegein. Klik op een van deze sauna’s voor meer informatie.

Sauna SpaSereen – 20,7 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

In Tienhoven kunt u naar Sauna SpaSereen. Dit ligt ten noorden van Nieuwegein. Slechts met 19 minuten bent u al bij SpaSereen vanaf het centrum van Nieuwegein. Slechts een korte rit voor veel genot! SpaSereen is namelijk een van onze favoriete sauna’s gezien het unieke aanbod dat zij te bieden hebben. Sauna’s en baden met een prachtig uitzit en een goede service.

Descansa – 11,4 km (Utrecht)

Vlak boven Nieuwegein vindt u de sauna van Utrecht, namelijk Descansa. Descansa is een kleinschaligere sauna dan de bovenstaande beide. U kunt hier terecht voor het zwembad, sauna’s en beauty. Voor het volledige overzicht aan de mogelijkheden die Descansa te bieden heeft kunt u naar de pagina van Sauna Descansa.

  Wellness   Afstand van Nieuwegein   Reistijd
 Sauna SpaSereen  20,7 km  19 min.
 Descansa  11,4 km  18 min.

Een leuk en ontspannen dagje op stap naar de sauna – Sauna Nieuwegein

Een ontspannen dagje uit. Wie wil dat nou niet. De ideale manier om een lekker dagje uit te gaan en tegelijkertijd te ontspannen doet u door een wellnesscentrum te bezoeken. Heerlijk in een van de sauna’s ontspannen of een van de baden. Indien u in Nieuwegein woont of hier een dagje uit bent dan kunt u deze pagina gebruiken voor de beste sauna’s in Nieuwegein. Helaas hebben wij geen sauna Nieuwegein gevonden. Wel hebben wij alle beste sauna’s in de omgeving verzameld, zodat u hier naartoe kunt op het moment dat u zich in de omgeving van Nieuwegein bevindt.