Top 2 – Sauna Houten

Hieronder hebben we een top 2 voor sauna Houten gemaakt. Klik door naar een van de sauna’s voor alle informatie.

Sauna SpaSereen – 21,5 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

In Tienhoven kunt u naar Sauna SpaSereen, een van de populaire sauna’s in Nederland. En niet voor niets. SpaSereen beschikt over een aantal indrukwekkende sauna’s en baden om gebruik van te maken. Hier kunt u kennis mee maken wanneer u doorklikt naar de pagina van Sauna Spasereen. Op de afbeeldingen die wij voor u hebben verzameld ziet u de schitterende panorama sauna het panorama zwembad.

Descansa – 15,8 km (Utrecht)

In Utrecht kunt u naar Descansa. Descansa is een beauty sauna centrum, waar u ook een heerlijke massage kunt nemen, gebruik kunt maken van de zonnebank of een knipbeurt ondergaan in de kapsalon. Tussen de sauna’s kunt u kiezen uit de 90/100 graden sauna of de 40 graden sauna. Verder kunt u terecht in het Turks stoombad, het dompelbad, het voetenbad, de infrarood cabine, onderga een Fish Spa of neem een duik in het zwembad.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Sauna SpaSereen  21,5 km  23 min.
 Descansa  15,8 km  20 min.

Een geschikte sauna Houten vinden

Voor een volledig overzicht van sauna Houten kunt u deze pagina raadplegen. Voorheen was er de sauna “Thermen Houten” die vandaag de dag helaas is gesloten. Voor een andere sauna in Houten of hier niet ver vandaan vindt u meer informatie op deze pagina. Wij helpen u graag bij het zoeken en het vinden van een geschikte sauna. Wanneer u niet te ver wilt reizen van Houten en wel een geschikte sauna wilt vinden dan kunt u naar Sauna SpaSereen in Tienhoven of naar Descansa in Utrecht. U vindt hier een korte beschrijving van iedere sauna. Voor alle informatie over het betreffende wellnesscentrum klikt u op een van de afbeeldingen of buttons.