Top 3 – Sauna Houten

Hieronder hebben we een top 3 voor sauna Houten gemaakt. Klik door naar een van de sauna’s voor alle informatie.

✓ Thermen Houten – 1,5 km (Houten)

Thermen Houten is de sauna van Houten om te bezoeken. Of u nu in Houten woont, een weekendje uit bent of toevallig in de buurt, er is geen betere ontspanning dan de sauna te bezoeken. U geniet hier o.a. van: ✓ Een groot aantal sauna’s ✓ Diverse baden ✓ Beauty ✓ Restaurants ✓ Massages en nog veel meer.

Sauna SpaSereen – 21,5 km (Tienhoven)

In Tienhoven kunt u naar Sauna SpaSereen, een van de populaire sauna’s in Nederland. En niet voor niets. SpaSereen beschikt over een aantal indrukwekkende sauna’s en baden om gebruik van te maken. Hier kunt u kennis mee maken wanneer u doorklikt naar de pagina van Sauna Spasereen. Op de afbeeldingen die wij voor u hebben verzameld ziet u de schitterende panorama sauna het panorama zwembad.

Descansa – 15,8 km (Utrecht)

In Utrecht kunt u naar Descansa. Descansa is een beauty sauna centrum, waar u ook een heerlijke massage kunt nemen, gebruik kunt maken van de zonnebank of een knipbeurt ondergaan in de kapsalon. Tussen de sauna’s kunt u kiezen uit de 90/100 graden sauna of de 40 graden sauna. Verder kunt u terecht in het Turks stoombad, het dompelbad, het voetenbad, de infrarood cabine, onderga een Fish Spa of neem een duik in het zwembad.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Houten  1,5 km  4 min.
 Sauna SpaSereen  21,5 km  23 min.
 Descansa  15,8 km  20 min.

Een geschikte sauna Houten vinden

Voor een volledig overzicht van sauna Houten kunt u deze pagina raadplegen. Bent u op zoek naar Thermen Houten in Houten zelf? Dan kunt u direct doorklikken bij “Thermen Houten”. Voor een andere sauna in Houten of hier niet ver vandaan vindt u meer informatie op deze pagina. Wij helpen u graag bij het zoeken en het vinden van een geschikte sauna. Wanneer u niet te ver wilt reizen van Houten en wel een geschikte sauna wilt vinden dan kunt u naar Sauna SpaSereen in Tienhoven of naar Descansa in Utrecht. U vindt hier een korte beschrijving van iedere sauna. Voor alle informatie over het betreffende wellnesscentrum klikt u op een van de afbeeldingen of buttons.