Top 6 – Sauna Soest

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de 6 beste sauna’s in de omgeving van Soest. Meer informatie vindt u door op de sauna te klikken!

SpaSereen – 20,1 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Een van de top sauna’s in Nederland is Sauna SpaSereen. Op minder dan een half uur rijden bent u bij SpaSereen in Tienhoven. Dit vindt u richting het westen van SpaSereen. Bij SpaSereen vindt u tal van bijzondere sauna’s en baden.

Sauna Drome Putten – 35,6 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Naast SpaSereen kunt u terecht bij Sauna Drome Putten in Putten. Putten vindt u richting het oosten tegen de grens van Flevoland en is meer dan een half uur rijden. Toch is het voor de meesten de rit waard gezien het aanbod dat sauna Drome Putten te bieden heeft aan zijn bezoekers. Een echte aanraden voor de liefhebber die geregeld naar de sauna gaat.

Descansa – 20,6 km (Utrecht)

In Utrecht kunt u terecht bij Sauna Descansa. Dit is een beauty en wellnesscentrum. Wanneer u vanaf het centrum van Soest vertrekt met de auto dan bent u binnen 25 minuten (20,6 km) bij Descansa in Utrecht.

Thermen La Mer – 30,9 km (Almere)

Thermen La Mer vindt u in Almere op slechts een half uur rijden vanaf Soest. Thermen La Mer beschikt over een bijzondere wellness tuin en bijzondere sauna’s en leuke baden! Op de pagina hebben wij dit in een overzicht vermeld.

Sauna Heuvelrug – 36,3 km (Veenendaal)

Tot slot vindt u in Veenendaal Sauna Heuvelrug. Het is iets verder rijden dan een half uur, maar een prettige sauna voor velen.

Spa Wellness Weesp – 33,7 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Tot slot hebben we Spa Wellness Weesp. Dit wellnesscentrum is onderdeel van Fitland en op ongeveer 36 minuten verwijderd van Soest. Naast het grote aanbod sauna’s en baden vindt u hier zelfs een sneeuwcabine!

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Sauna SpaSereen  20,1 km  27 min.
 Sauna Drome Putten  35,6 km  36 min.
 Descansa  20,6 km  25 min.
 Thermen La Mer  30,9 km  31 min.
 Sauna Heuvelrug  36,3 km  34 min.
 Spa Wellness Weesp  33,7 km  36 min.

Extra informatie – Sauna Soest

Helaas hebben wij geen sauna direct in Soest voor u kunnen vinden. Wel hebben wij deze pagina sauna Soest zo ingericht dat wij alle dichtstbijzijnde en beste sauna’s in de buurt van Soest voor u hier hebben verzameld. U vindt hierboven namelijk de sauna’s in de buurt van Soest met de gemiddelde beoordeling per sauna en in de tabel vindt u reistijden die u aflegt vanaf het centrum van Soest naar de betreffende sauna. Op deze manier helpen wij u graag bij het vinden van een geschikt dagje naar de sauna.