Top 5 – Sauna Amersfoort

Hieronder vindt u de beste sauna’s in de buurt van Amersfoort. Wij hebben een overzicht gemaakt van de 5 beste sauna’s uit de omgeving van Amersfoort. Meer informatie over een van deze sauna’s? Klik door naar de pagina van de sauna.

✓ Sauna Drome Putten – 25,5 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Een van onze favoriete sauna’s en niet te ver van Amersfoort is Sauna Drome Putten. Dit wellnesscentrum heeft voor vrijwel iedereen iets te bieden en kunt u richting het noord-oosten van Amersfoort op een klein half uur rijden. We hebben de volgende informatie van Sauna Putten: ✓ Korting ✓ Openingstijden ✓ Foto’s ✓ Reviews ✓ Beschrijving ✓ Faciliteiten

✓ Sauna SpaSereen – 31,2 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Sauna SpaSereen vindt u in Tienhoven en ligt richting het westen van Amersfoort op een klein half uur rijden. Net zoals Sauna Putten is SpaSereen ook een van onze favoriete sauna’s in Nederland. SpaSereen zorgt ervoor dat elke sauna, elk bad of andere faciliteiten zorgen voor een unieke ervaring. De afbeeldingen op de pagina van SpaSereen geven u hier al een duidelijk beeld van weer.

Sauna Heuvelrug – 28,5 km (Veenendaal)

Op een dik half uur rijden van sauna Amersfoort kunt u naar Veenendaal waar u Sauna Heuvelrug aantreft. Een gewilde sauna in de omgeving. Hier kunt u o.a. terecht voor een heerlijk hamam of rasul behandeling en nog veel meer!

Sauna de Veluwe – 27,8 km (Lunteren)

Vanaf Amersfoort is het een klein half uurtje rijden naar Sauna de Veluwe in Lunteren. Deze sauna heeft veel te bieden en staat bekend om de gastvrijheid. Op onze website profiteert u tevens van korting voor deze sauna.

Descansa – 24,5 km (Utrecht)

Descansa is de sauna van Utrecht. U doet er vanaf Amersfoort een klein half uur over om er te komen. Descansa beschikt over een zwembad, sauna’s, een zonnestudio, beautybehandelingen en massages zijn hier mogelijk.

  Wellness   Afstand van Amersfoort   Reistijd
 Sauna Drome Putten  25,5 km  27 min.
 Sauna SpaSereen  31,2 km  29 min.
 Sauna Heuvelrug  28,5 km  33 min.
 Sauna de Veluwe  27,8 km  26 min.
 Descansa  24,5 km  27 min.

Op zoek naar een sauna Amersfoort? Bekijk onze informatie

Een ontspannen dagje uit vinden bij u in de buurt? Dat doet u het snelst via Wellnesscentrum Nederland. Wij zorgen voor de beste dagjes uit, verzamelen sauna reviews en u profiteert direct van onze kortingen. Op deze pagina vindt u alle informatie over een sauna in Amersfoort. Helaas hebben wij geen direct sauna in Amersfoort kunnen vinden, maar wij hebben wel alle top sauna’s gezocht in de omgeving van Amersfoort.

Indien u in het verleden al eens bij een van deze bovenstaande sauna’s op bezoek bent geweest dan zien wij graag uw beoordeling hier tussen verschijnen. Wij en andere bezoekers zijn namelijk erg benieuwd naar uw mening en horen deze graag! Bovendien helpt u andere bezoekers bij het vinden van een geschikt dagje naar de sauna.