Gaat u binnenkort naar de sauna? Een dagje naar de sauna geeft uw lichaam en geest de kans om optimaal te ontspannen en bij te komen van dagelijkse stress. Echter is een dagje naar de sauna pas compleet wanneer u de dag in stijl kunt afsluiten. Helaas hebben niet alle sauna’s de mogelijkheid om te blijven overnachten of is een hotelkamer van een wellnessresort vaak erg prijzig om te boeken.

Daarom hebben wij van Wellnesscentrum Nederland het onderstaande overzicht voor u gemaakt. Per provincie vindt u geschikte Bed and Breakfasts. Achter iedere B&B hebben we de plaats weergegeven waar u deze overnachting kunt vinden. Op deze manier kunt u snel een overnachting vinden dichtbij de sauna welke u wilt bezoeken.

Klik op een provincie en vindt een Bed and Breakfast dichtbij de sauna waar u op bezoek gaat!

Groningen

Loft 6 (Groningen)

B&B Suite 30In Groningen vindt u Loft 6 aan de stationsstraat 6 in Groningen. Een verblijf bij Loft 6 combineren met een bezoek aan de sauna? Ga bijvoorbeeld naar Thermen de Waterlelie, Sauna Loppersum of Sauna Midwolda in de provincie Groningen.

B&B Woldstee (Groingen)

WoldsteeWilt u overnachten in een voormalige boerderij aan de rand van de bruisende stad Groningen? Dat doet u bij Bed and Breakfast Woldstee. U verblijf thier op fietsafstand van de binnenstad en het natuursgebied de Koningslaagte.

Suite 30 (Groningen)

B&B Loft 6Het Bed and Breakfast Suite 30 vindt u aan de moesstraat 30 in Groningen. De sauna’s hier in de buurt waar korting voor aanwezig is zijn Sauna Loppersum en Thermen de Waterlelie.

Loge 10 (Groningen)

B&B Loge 10Ga je naar Sauna Midwolda, Thermen de Waterlelie of Sauna Loppersum? Je kunt je bezoek aan de sauna combineren met een overnachting bij B&B Loge 10. Deze vindt u aan de walstraat 10 in Groningen.

De Witte Wolk (Nieuw Scheemda)

De witte WolkTen oosten van Groningen vindt u in Nieuw Scheemda het Bed and Breakfast De Witte Wolk. Wanneer u een bezoek brengt aan Sauna Midwolda in Midwolda dan kunt u een bezoek aan deze B&B hierbij combineren.

Ons Bolmeer (Zevenhuizen)

B&B Ons BolmeerVoor echte rust en ontspanning verblijft u bij Ons Bolmeer in Zevenhuizen in Groningen. Een dagje naar bijvoorbeeld Thermen de Waterlelie of Het Friese Woud sluit u geslaagd af bij B&B Ons Bolmeer.

B&B Meerwijck (Kropswolde)

B&BIn Kropswolde kunt u erg goed en goedkoop overnachten op een mooie locatie aan het Zuidlaardermeer. Een verblijf bij het Bed and Breakfast Meerwijck kunt u combineren met een bezoek aan Sauna Beautyfarm Midwolda.

B&B De Dobbe (Glimmen)

De DobbeB&B De Dobbe ligt aan de rand van het natuurgebied Appelbergen. De Dobbe ligt in het dorpje Glimmen. Dit dorp ligt ongeveer 10 kilometer onder Groningen. Dit valt goed te combineren met een bezoek aan Thermen de Waterlelie!

B&B De Zwaluw (Onderdendam)

De Zwaluw B&BBed and Breakfast de Zwaluw vindt u in Onderdendam. Onderdendam ligt ongeveer 20 minuten rijden boven Groningen. Een bezoek aan B&B De Zwaluw is goed te combineren met een bezoek aan Sauna Loppersum in Loppersum.

B&B Garnwerd (Garnwerd)

B&B GarnwerdBed and Breakfast Garnwerd ligt vlak boven Groningen. Richting het zuid-oosten kunt u gemakkelijk naar Sauna Loppersum en richting het zuid-westen kunt naar Thermen de Waterlelie.

De Energiek (Wehe-den Hoorn)

B&B Wehe-den HoornHet Bed and Breakfast de Energiek treft u aan in Wehe-den Hoorn. Dit ligt ten noorden van Groningen. Wanneer u naar Sauna Midwolda gaat is dit een goede mogelijkheid om uw dag af te sluiten.

Friesland

Mariahoeve (Terherne)

Heeft u plannen om naar De Woudfennen of de Leeuwerikhoeve te gaan? Het Bed and Breakfast de Mariahoeve in Terherne is een geschikte plek om te overnachten.

B&B Lutje Lollum

Bent u van plan om naar Sauna de Leliehof in Makkum te gaan? Niet ver hier vandaan vindt u Franeker. U kunt een overnachting in Franeker boeken bij het Bed and Breakfast Lutje Lollu

Bed en Brochje (Eernewoude)

Verscholen in het natuurpark van De Alde Freanen vindt u het Bed and Breakfast Bed en Brochje in Eernewoude. Wanneer u Sauna de Leeuwerikhoeve bezoekt kunt u hier verblijven.

Lytz Kanaan (Mantgum)

In het Bed and Breakfast Lytz Kanaan vindt u rust, ruimte en natuur in het dorp Mantgum. Deze locatie is goed te combineren met een verblijf bij De Leeuwerikhoeve of De Woudfennen.

De Dream (Leeuwarden)

Een bezoek brengen aan Sauna de Leeuwerikhoeve in Burgum? Niet ver hier vandaan vindt u het Bed and Breakfast De Dream in Leeuwarden. Hier kunt u ook uw overnachting boeken na een dagje ontspannen in de sauna.

Ster Logies Leeuwarden

In Leeuwarden vindt u het Bed and Breakfast Ster Logies Leeuwarden. Bij Ster Logies Leeuwarden treft u een schoon en goed verzorgd verblijf aan. U kunt een overnachting bij Ster Logies Leeuwarden combineren met een bezoek aan Sauna Leeuwerikhoeve in Burgum.

B&B Oppe Klincke (Franeker)

Oppe KlinckeGaat u een dagje voor ontspanning naar Sauna Franeker? Sluit uw dag dan ontspannen af bij deze comfortabele en sfeervolle boerderij uit 1788 in Franeker.

B&B Marina De Friese Meren

de friese merenIn Terherne vindt u het Bed and Breakfast De Friese Meren. U kunt een bezoek aan de Woudfennen goed combineren met een verblijf bij deze B&B. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Drenthe

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

In zuid-west Drenthe kunt u overnachten bij een kleinschalige en luxe Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold. Deze B&B is goed te combineren met een bezoek aan Sauna Zuidwolde of Sauna het Friese Woud.

De Zeegster Hoeve (Zeegse)

Overnachten dichtbij Sauna De Bron of Thermen de Waterlelie kan in Zeegse bij Bed and Breakfast De Zeegster Hoeve. Contact opnemen kan via janny.smeenge@hotmail.com of 06 51645798.

B&B Logement de Kaap (Nietap)

In Drenthe kunt u in op een mooie locatie in Nietap overnachten in een luxe vakantieappartement in een boerderij. U heeft hier alle voorzieningen die u nodig heeft en verblijft dichtbij Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen. Logement de Kaap is te vinden op het volgende adres: Oostindie 24, 9312TE Nietap. Contact opnemen kan via 06 506 506 23 of dekaap@logementdekaap.nl.

B&B Het Schepershoes

B&B Het SchepershoesB&B het Schepershoes is Peest is een kleinschalig, huiselijk en persoonlijke B&B. Deze Bed and Breakfast ligt dichtbij Sauna Peize, Thermen de Waterlelie en Sauna de Bron. Een aanrader!

B&B Schoonehof (Schoonebeek)

Het Bed and Breakfast Schoonehof is prachtig gelegen in het Natuurpark Veenland. Deze B&B is niet ver van Thermen Anholts, wat het voor u een ideale overnachting maakt om uw dagje naar deze sauna goed af te sluiten.

B&B De Zilveren Maan (Balkbrug – Overijssel)

B&B Zilveren maanB&B De Zilveren Maan ligt in Balkbrug in Overijssel, maar aan de rand van Drenthe.. U overnacht hier in een exclusieve Saksische boerderij. De B&B is gelegen in het Reestdal natuurgebied.

Overijssel

Maarbeek B&B (Nijverdal)

Maarbeek B&BIn Nijverdal vindt u in een bosrijke omgeving het Bed and Breakfast Maarbeek B&B. Het huis ligt aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

B&B De Opkikker

Wilt u op een mooie en rustige locatie overnachten in Giethoorn na een dagje genoten te hebben bij bijvoorbeeld Sauna het Friese Woud? Dan is B&B De Opkikker voor u de juiste keuze!

Gelderland

B&B De Eefdese Enk (Gorssel)

B&B De Eefdese EnkAan de rand van de uiterwaarden van de IJssel vindt u in Gorssel een oase van rust. U overnacht hier bij B&B De Eefdese Enk. U bent hier niet ver van Thermen Bussloo of de Veluwse Bron vandaan.

B&B De Joppeheuvel (Gorssel)

De JoppeheuvelOvernachten in een schitterende Bed and Breakfast in Gorssel? Dat kan bij B&B De Joppeheuvel. U treft hier een gezellig en gastvrije sfeer en verblijft op een mooie locatie. Vanaf hier bereikt u Thermen Bussloo of de Bronsbergen gemakkelijk.

B&B Smidse Voorstonden (Brummen)

Overnachten in een 200 jaar oude boerderij in Gelderland? Dat kan bij Bed and Breakfast Smidse Voorstonden. U verblijft hier slechts op een aantal kilometer van De Bronsbergen of Thermen Bussloo.

B&B ’t Hagenhuus (Vorden)

Overnachten op een van de mooiste plekjes van de Achterhoek doet u bij Bed and Breakfast ’t Hagenhuus in Vorden. U overnachten hier niet ver van Thermen Bussloo.

Flevoland
Utrecht

B&B Boerderij de Boterbloem

bb-boerderij-de-boterbloemBoerderij “De Boterbloem” een gezellige Bed & Breakfast voor het hele gezin, vindt u in Amerongen. Naast de B&B bent u bij ons ook van harte welkom op de camping en kunt u uw schoolreis of kinderfeestje  boeken. U vindt ons aan de Amerongenwetering 2, 3958 MD. Contact opnemen kan via 0343-451757.

Bed and Breakfast Zeist

In het centrum van Zeist kunt u op een mooie locatie overnachten in een unieke bovenkamer aan de Slotlaan. Combineer dit verblijf met een bezoek aan SpaSereen of Descansa!

B&B Koningsvlinder

In Veenendaal kunt u overnachten in een prachtige, monumentale B&B de Koningsvlinder. U vindt de Koningsvlinder aan de Kerkewijk 43. U kunt hier perfect overnachten na een dagje een bezoek te hebben gebracht aan Sauna Heuvelrug.

B&B De Klein Weide (Renswoude)

De Kleine WeideIn Renswoude vindt u De Kleine Weide om te overnachten. Dit is zowel een mini-camping, een B&B, een zorgboerderij en een groepsaccommodatie. Deze B&B is niet ver van Sauna Putten of Sauna Heuvelrug.

Noord-Holland

Bed & Bulster (Dirkshorn)

Bed & BulsterBij B&B Bed & Bulster overnacht u dichtbij Sauna de Bongerd. U verblijft hier in een sfeervolle en karakteristiek vrijstaand huis. Contact opnemen kan via info@bed-en-bulster.nl of 0650571586.

B&B De Oude Tuinderij (Zuidoostbeemster)

B&B de TuinderijOvernachten vlakbij Fort Resort Beemster? Dat kan bij Bed and Breakfast De Oude Tuinderij. Hier overnacht u in het werelderfgoed Beemster. Er zijn hier 2 2-persoonskamers te vinden met ieder een eigen badkamer.

B&B Where Else (Haarlem)

Midden in Haarlem vindt u aan een rustig straatje het Bed and Breakfast Where Else. Goed te combineren met een bezoek aan de Sauna van Egmond Haarlem en slechts enkele minuten lopen van de Groote Markt.

Bed and Breakfast Beemster

>Slechts op 1,5 kilometer overnachten van Fort Resort Beemster? Dat kan bij Bed and Breakfast Beemster. Hier hebben zij fietsen voor u klaar staan om te lenen naar het wellnesscentrum. U overnacht hier op een mooie locatie. Contact opnemen kan via 0299 425147 of door te mailen naar info@bbbeemster.nl.

Zuid-Holland

B&B Pax Tibi (Reeuwijk)

Pax TibiDichtbij Spa Gouda, Orange Wellness Centre of Elysium overnachten? Dat kan in Reeuwijk bij Bed and Breakfast Pax Tibi. Een gezellige B&B in een mooie omgeving! Contact opnemen kan via +31 (0) 182 301260 of info@pax-tibi.nl.

B&B Bieslandse Heerlijkheid (Delft)

Een dagje met een groep(je) naar de sauna in Zuid-Holland? Overnachten doet u dan bij B&B Bieslandse Heerlijkheid in de groene omgeving van Delft. Hier is plek voor 2 tot 24 personen. Contact opnemen doet u via 06 128 53 722 of info@bieslandseheerlijkheid.nl.

Bed and Breakfast Hillegersberg (Rotterdam)

Overnachten in een rustige en luxe wijk in Rotterdam? Dat kan bij Bed and Breakfast Hillegersberg. U vindt deze B&B op het volgende adres: Berglustlaan 38a, 3054 BH Rotterdam. Contact opnemen kan via +31(0)6 200 714 15 of info@bbhillegersberg.nl.

3B Bed and Breakfast (Bergschenhoek)

In een moderne nieuwbouwwijk in de Rotterdamse regio kunt u overnachten bij een gezellige Bed and Breakfast. Het is een kleinschalige B&B op een mooie locatie. Contact opnemen kan via info@3b-bedandbreakfast.nl of +31 (0) 6 2302 5184.

B&B Kriekenboogerd (Oud-Beijerland)

Goed verzorgd en in stijl overnachten doet u bij Bed and Breakfast Kriekenboogerd in Oud-Beijerland. Naast een B&B vindt u hier ook een plattelandscamping. U overnacht hier dichtbij Elysium en Thermen Holiday.

Noord-Brabant

B&B Bolle Akker (Eindhoven)

B&B Bolle AkkerGezellig overnachten in Eindhoven na een dagje te hebben ontspannen in de sauna? Bij de Bolle Akker kunt u in alle rust bij deze sfeervolle B&B overnachten. U bent hier niet ver van SpaSense of Thermae Son vandaan.

Limburg

B&B De Pegel (Thorn)

B&B de PegelBrengt u een bezoek aan Top Alivio of Dennenmarken? Dan kunt u dichtbij overnachten in Thorn bij Bed and Breakfast De Pegel in Thorn.

Guesthouse Mulberry Cottage (Valkenburg)

Wilt u ontsnappen aan de alledaagse drukte en in rust en luxe genieten van het Limburgse heuvellandschap? Dan is Bed and breakfast Guesthouse Mulberry Cottage de geschikte optie voor u. U vindt deze B&B op het volgende adres Retersbekerweg 7 – 6343 PH Klimmen of bel naar +31 (0)6-19649628 / +31 (0)45 – 4053002.

Zeeland

B&B De Derde Ronde (Wemeldinge)

In Wemeldinge wordt u bij Bed and Breakfast De Derde Ronde hartelijk ontvangen door Annemieke en Bert. U verblijft hier op een mooie locatie dichtbij Wellness Goes en Wellness Wemeldinge. Contact opnemen kan via +31 (0)6 48846991 of info@derderonde.nl.

B&B Frankrijk-Noord (Westkapelle)

Overnachten op een unieke locatie in Zeeland doet u in het Zeeuwse Westkapelle bij Bed and Breakfast Frankrijk-Noord. U overnacht hier niet ver van Beautycentrum de Parel in Domburg en Thermen en Beauty Zeeland in Vlissingen.

Hofstede Bellas Artes (Kerkwerve)

Bed and Breakfast Hofstede Bellas Artes is gevestigd in een oude boerderij uit 1879. U kunt hier heerlijk overnachten en kunt vanaf hier gemakkelijk een bezoek brengen aan Wellness Goes.