Verkiezingen: De beste sauna van Limburg

Bent u een liefhebber van een dagje naar de sauna en bezoekt u er geregeld een in Limburg? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening. Wij zijn namelijk op zoek naar de beste sauna van Limburg en daarbij hebben wij uw hulp nodig.

Bent u wel eens een dagje naar de sauna geweest waarbij u 100% ontspannen weer thuis kwam? Dan geven wij u hieronder graag de mogelijkheid om ons te vertellen welke sauna dit was. Stemmen is uiteraard ook mogelijk indien u slechts bij één van deze sauna’s bent geweest en u hier uitermate tevreden over bent.

Hieronder kunt u voor iedere sauna aanvinken of u de betreffende sauna de beste van Limburg vindt. Hierna klikt u op “Stem” onder alle sauna’s. Wanneer u uw stem heeft ingediend wordt de score stand getoond.

Stem hieronder op uw favoriete sauna

[CP_POLLS id=”5″]

Wilt u een specifieke ervaring achterlaten over een van de bovenstaande sauna’s? Dat kan onderaan deze pagina in het reactieformulier. Nadat u uw reactie hier heeft ingediend zullen wij hem goedkeuren en wordt deze openbaar gesteld door de rest van de lezers op deze pagina.