Thermae BoetfortEen ontspannen uitje naar onze zuiderburen? Momenteel kunt u kiezen uit diverse sauna’s om extra voordelig te bezoeken in België. U kunt kiezen uit vier populaire sauna’s. Hiervoor neemt u deel aan een veiling waarmee u kans maakt op tickets voor een van deze sauna’s. Op deze pagina leest u meer informatie over de veiling. U leest welke sauna’s er meedoen aan de veiling, wat er is inbegrepen en wat de voorwaarden zijn.

Welke sauna’s kan ik bezoeken?

Hieronder hebben we een overzicht van de deelnemende sauna’s in België met in het kort meer informatie over deze sauna’s:

  • Thermae Boetfort – Een van onze favoriete sauna’s in België is Thermae Boetfort. Dit is namelijk een kasteel van 400 jaar oud dat compleet is verbouwd en momenteel wordt gebruikt als een wellnesscentrum. Het bestaat uit een wellnessgedeelte waar het alleen naakt is toegestaan om de sauna te betreden en een gedeelte waar men alleen naar binnen kan met badkleding.
  • Thermen Londerzeel – Bij deze sauna komt u veel verschillende faciliteiten tegen, waardoor u zich niet snel hoeft te vervelen tijdens een dagje uit naar deze sauna.
  • Hezemeer – Deze sauna ligt verscholen in de bossen op een mooie locatie. Er zijn bijzonder veel faciliteiten aanwezig bij Hezemeer die uw bezoek een werkelijk genot maken. In het verleden is deze sauna zelfs al benoemd tot de mooiste sauna van België. Zeker een bezoekje waard dus!
  • Thermen R – Voor een moderne en nieuwe sauna gaat u naar Thermen R. Daarnaast vindt u hier heerlijke behandelingen.

Informatie over de veiling

Wellness BoetfortBij het deelnemen aan de veiling maakt u kans op toegang voor een van de bovenstaande vier sauna’s. Na het winnen van de veiling heeft u zelf de keuze uit de sauna die u wilt bezoeken. Bij deze sauna’s kunt u vervolgens gebruik maken van alle faciliteiten die de sauna’s te bieden hebben.

Indien er op het moment opgietingen in de sauna’s worden gehouden terwijl u aanwezig bent dan is het ook mogelijk om hier gebruik van te maken. Bezoek van tevoren de website van de sauna die u wilt bezoeken om te zien of er een opgieting wordt gehouden en op welke momenten deze plaatsvinden.

Tot slot kunt u na het winnen van de veiling kiezen wie u mee gaat nemen. De veiling is namelijk in te wisselen voor twee tickets voor een van de sauna’s. Gaat u samen met uw partner? Een familielid? Of samen met een vriend?

Voorwaarden:

  • Let er op dat er in sommige sauna’s een badjas, slippers en handdoek verplicht is. Het is mogelijk om deze zelfstandig mee te nemen. Indien u deze niet zelf meeneemt dan is het verplicht om deze te huren.
  • Het is verplicht om uw bezoek te reserveren bij een van de sauna’s.
  • Zorg ervoor dat u het ticket print en deze meeneemt naar de sauna wanneer u deze gaat bezoeken.
  • Deze actie is geldig t/m 30 juni 2017. Wees dus niet te laat met het bezoeken van een sauna!
  • In de weekenden wordt er een extra bedrag gevraagd van € 5,-.
  • Het is niet mogelijk om een van de sauna’s te bezoeken gedurende een Belgische schoolvakantie.