Het sauna en beauty resort de Zwaluwhoeve in Hierden is een van de populairste sauna’s in Nederland. Voor iedereen die een dagje wil ontspannen en wil genieten is een dagje naar deze sauna een must. Deze zomer bood de Zwaluwhoeve de MaWoDo deal aan. Bij deze deal kunt u als bezoekers deze sauna op maandag, woensdag en donderdag extra voordelig bezoeken. Daarnaast zit er nog meer bij dit arrangement in. Omdat deze actie zo goed verliep is de actie wederom verlengd. Momenteel is de actie nog te boeken tot 29 september. Profiteer nog zolang het kan! Hieronder leest u er meer over.

De MaWoDo Deal

De Zwaluwhoeve is een moderne en authentiek wellnessboerderij. Er is een groot aantal sauna’s te vinden en in totaal zijn er meer dan tien sauna’s en diverse baden om in te ontspannen. Daarnaast is er een heerlijk restaurant en kunt u er diverse behandelingen reserveren.

Wanneer u gebruik maakt van de MaWoDo Deal dan heeft u toegang tot de faciliteiten van dit saunacomplex vanaf 10:00 op de maandag, woensdag en donderdag. Hierbij heeft u toegang tot alle sauna’s en baden. Wanneer er een opgieting in de sauna’s aan de gang is dan kunt u deze ook bijwonen. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke gerechten in het à la carte restaurant. Tot slot kunt u onbeperkt gebruik maken van doucheproducten, waaronder het scrubzout.

Voorwaarden voor het arrangement

Er zitten wel enkele voorwaarden aan dit arrangement verbonden. Het arrangement is namelijk alleen geldig t/m 29 september. Daarnaast kunt u de Zwaluwhoeve alleen bezoeken op maandag, woensdag en donderdag en is er een beperkte beschikbaarheid. Wanneer het arrangement is uitverkocht dan is boeken dus niet meer mogelijk. U dient het arrangement online te boeken op de website van de Zwaluwhoeve en het is niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.