Thermaalbad Arcen korting

Zoekt u korting voor Thermaalbad Arcen? Hieronder hebben wij alle actuele Thermaalbad Arcen korting verzameld. Door op de link te klikken gaat u naar de betreffende aanbieding.

Bent u op zoek naar een ontspannen en rustgevend dagje uit in Limburg? Kom dan ontspannen in de thermaalbaden en de sauna van Thermaalbad Arcen in Limburg. Hier vindt u diverse faciliteiten welke u een erg aangenaam bezoek bezorgen. Hieronder vertellen we meer over de mogelijkheden voor de faciliteiten. In dit bosrijke Noord-Limburgse land vindt u een oase van rust. Hier vindt u verder alle mogelijkheden voor een optimale gezondheid. Bij Thermaalbad Arcen staat een professioneel team voor uw klaar om u te voorzien in totale ontspanning. Thermaalbad Arcen maakt een onderdeel uit van een 5-sterren vakantiepark Klein Vink. U kunt uw verblijf dus combineren met een verblijf in een bungalow of kampeerplaats.

Sauna Arcen

Faciliteiten bij Thermaalbad Arcen

U kunt hier heerlijk genieten in het thermaal mineraal water in de baden. In de banken in het zwembad bevinden zich waterstralen die een heerlijke massage in uw rug geven. Ook kunt u een prettig gevoel ervaren door onder de waterval te gaan staan en deze in uw nek of schouders neer te laten komen. Of ga lekker onderuitgezakt genieten op de bubbelbanken in het water. Verder vindt u hier meerdere whirlpools.

Bubbelbaden Arcen

Naast de baden kunt u bij uw entree ook gebruik maken van de sauna faciliteiten bij Thermaalbad Arcen. U vindt hier meerdere sauna’s met de bijbehorende faciliteiten, zoals het dompelbad, voetenbad en douches. Met deze faciliteiten doorloopt u op de juiste wijze de saunagang. Begin met een lekkere warme douche. Vervolgens warmt u uw lichaam op in de Kneippvoetenbaden van 36-38 graden.  Vervolgens droogt u uzelf op om de sauna te betreden. Na de sauna kunt gebruik maken van het dompelbad om uw lichaam af te koelen. Ook een hapje en een drankje zijn mogelijk in de brasserie. Vervolgens kunt u nog een saunaronde doorlopen.

Overige informatie

De belangrijkste informatie over Thermaalbad arcen vindt u op deze pagina terug. Voor meer informatie kunt u de website van Thermaalbad Arcen raadplegen. Hiernaast vindt u diverse foto’s, een overzicht van een greep van de faciliteiten en Thermaalbad Arcen reviews. Zo ziet u direct wat andere mensen zeggen over dit wellness centrum. 5 sterren is de hoogste beoordeling. Bent u al eens bij dit wellnesscentrum geweest en is uw verblijf goed bevallen? Laat dan een beoordeling achter door de faciliteiten, de hygiëne en de service te beoordelen. Verder kunt u in een bericht uw ervaring delen.

Thermaalbad Arcen