Bespaar op Aphrodites Thermen in Dronten

Wellnesscentrum Nederland speurt het internet af voor diverse actuele sauna kortingen. Hieronder vindt u de acties voor Aphrodites Thermen. Om de actie te bekijken kunt u op de groene button klikken.


Aphrodite’s Thermen is een populair wellnesscentrum in Dronten. U vindt deze sauna vlak buiten de stad Dronten. Ten zuid-westen van de stad vindt u Aphrodites Thermen. De sauna is goed bereikbaar. Ook voor mensen die van buitenaf komen. Via Kampen, Elburg of via de A6 is Aphrodites Thermen goed bereikbaar. Aphrodites Thermen is een middelgroot wellnesscentrum, maar biedt vrijwel alle opties die u nodig heeft en verwacht van een sauna. Het is een compleet Spa en Wellnescentrum. Op deze pagina vertellen wij u hier meer over.

Aphrodites ThermenAphrodites Thermen zorgt er voor dat u zich altijd bevindt in een oase van rust. Geen overvolle sauna’s of baden, maar genieten in complete rust. U kunt lekker ontspannen in de sauna, een schoonheidsbehandeling ondergaan, gebruik maken van het zwembad of van de zonnestudio en werken aan uw kleurtje. De openingstijden hebben betrekking op de sauna’s bij Aphrodites Thermen. Voor de openingstijden van de schoonheidssalon en de zonnestudio dient u de website van Aphrodite’s Thermen te raadplegen. Ook kunt u op de website kijken naar verschillende arrangementen en badenkaarten waarmee u vaker voor een leuke prijs naar Aphrodite’s Thermen toe kunt. Handdoeken en badjassen zijn ter plekke te huren. Ook behoort een rasul ritueel tot de mogelijkheden. In de winter kunt u hier zelfs terecht bij het winter saunabad. Verder vindt u op de website van Aphrodites Thermen alle overige informatie zoals de tarieven, arrangementen en tijdelijke acties.

Overige informatie

Hiernaast vindt u handige informatie over Aphrodite’s Thermen, zoals de contact informatie en openingstijden. Aan de hand van de afbeeldingen geven wij u alvast een korte blik binnen Aphrodites Thermen om u een indruk te geven.

Bent u al eerder bij dit wellnesscentrum geweest? Klik dan even snel op een van de sterren hieronder en schrijf een (kort) bericht.  Deel uw ervaringen met andere bezoekers op de website! Zij hebben veel aan jou mening. Uw beoordeling wordt meegenomen in het gemiddelde cijfer van Aphrodites Thermen. Wij zijn er van overtuigd dat Aphrodites Thermen met zorg aandacht besteedt aan de hygiëne, gastvrijheid en faciliteiten. Maar graag horen wij van u als u het hiermee eens bent. Daarom kunt u ook na uw bezoeken terugkeren naar de website en uw beoordeling hier indienen. Alvast heel erg bedankt en wij wensen je veel plezier bij je dagje naar het wellness!