Thermen Bussloo korting

Niemand wil teveel betalen voor een dagje uit. Naar de sauna gaan is altijd prettig, maar het moet binnen een bepaald budget blijven. Check daarom voor uw bezoek even deze website op actuele Thermen Bussloo korting. Indien er korting of voor Thermen Bussloo aanbieding beschikbaar is proberen wij u hiervan op de hoogte te stellen via deze pagina. Onderstaand vindt u alle acties en deals waar u gebruik van kunt maken.

Algemene informatie

Op zoek naar een geschikt dagje uit in Gelderland? Indien u naar Thermen Bussloo in Voorst komt kunt u een heerlijk dagje ontspannen en relaxen in de sauna’s en baden. U vindt hier diverse faciliteiten die uw bezoek tot een unieke ervaring maken. Heerlijk ontspannen in een van de vele sauna’s, baden, in de rustruimten plaatsnemen of in de tuinen.

Faciliteiten overzicht

 Sauna’s  Baden Overig
 Azië sauna  Zwembad  Hamam
 Kelo Aufguss sauna  Hamambad  Rustruimten
 Panorama sauna  Whirlpools  Tuinen
 Infrarood sauna met ligbanken  Voetenbaden  Restaurants
 Saltarium  Cool off gelegenheden  Belevenisprogramma
 Finse sauna  Osmaans badhuis  Privé sauna
 Rozensauna  Rondel  Hotel
 Caldarium    Massage
 Kelo aarde sauna    Gezichtsbehandelingen
 Geysersauna    Lichaamsbehandelingen
 Valo bad sauna    
 Vier elementen sauna    
 Infrarood sauna laconium    
 Himalaya zoutkristalgrot    

Hotel Thermen Bussloo

Is een dag ontspannen niet voldoende? Dan kunt u blijven overnachten in het hotel. Midden in de bossen en weilanden vindt u het hotel in de groene IJsselvallei. Via een ondergrondse verbinding kunt u van het hotel naar het saunagedeelte toe. De kamers variëren van standaard kamers tot gehele suites. Op de kamers bent u van alle gemakken voorzien.

Arrangementen

Haal alles uit uw bezoek door van tevoren een arrangement te boeken. Op de website van Thermen Bussloo is een overzicht te vinden van de beschikbare arrangementen. Op deze manier kunt u van tevoren uw dagje naar de sauna compleet inrichten.

Sauna’s bij Thermen Bussloo

U vindt een uitgebreid aanbod aan verschillende sauna’s. Allereerst noemen we de beschikbare sauna’s. Vervolgens zullen we iedere sauna in het kort benoemen hieronder. Bij Thermen Bussloo kunt u gebruik maken van de volgende sauna’s: de kelo aufguss sauna, de Azië sauna, infrarood sauna met ligbanken, het valo-bad sauna, Geysersauna, kelo aardsauna, Himalaya zoutkristal grot, panoramasauna, vier elementensauna, rozensauna, Finse sauna, het saltarium of de infrarood sauna.

In de Kelo Aufguss sauna vinden dagelijks meerdere opgietingen plaats door 2 saunameesters. De Kelo Aufguss sauna van Thermen Bussloo is de grootste van heel Europa. Dit is een een sauna die de echte saunaliefhebbers in Nederland niet mogen missen. In de Azië sauna kunt u optimaal tot rust komen onder het toezicht van Boeddha. Op de bovenstaande afbeelding is deze sauna te zien.

Thermen Bussloo Voorst

Heeft u vaak last van spier- of gewrichtspijn? Een bezoek aan de infraroodcabine kan deze pijn verlichten. De infraroodsauna van Thermen Bussloo beschikt over ligbanken en heeft een uitzicht over het meer van Bussloo. In de Valo-bad sauna ligt u onder een sterrenhemel van meer dan 400 lichtpunten met continue wisselende kleuren. Iedere kleur heeft een eigen werking op het lichaam. De Geysersauna beschikt over een mengsel van stoom, water en lucht die worden opgewekt aan de hand van 5 geysers. Nog niet genoeg warmte en doet u er graag een stapje bovenop? Thermen Bussloo beschikt over een Kelo aardsauna buiten in de tuin met een temperatuur van maar liefst 100 graden Celsius.

In de tuin treft u de Himalaya Zoutkristal grot aan. Hier bent u omringd door zuiverende lucht die bestaat uit vrijgekomen mineralen door de verhitting van de zoutkristallen. U kunt hier ook het Caldarium betreden. Dit is een vochtige en warme ruimte van 50 graden Celsius die ruikt naar Eucalyptus. Vanuit de Panorama sauna heeft u een prachtig uitzicht. Deze sauna bevindt zich aan het meer van Bussloo aan het zandstrand. In de vier-elementensauna maakt u kennis met de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. Samen met uw partner naar de sauna? Dan kunt u deze sauna niet missen.

In de rozensauna omringd u zich met romantische muziek en rozengeur. De Finse sauna van Thermen Bussloo beschikt over een groot lig plateau. Deze sauna is 80 graden Celsius. Tot slot is het Saltarium een nieuwe sauna. Deze heeft een houten stelling van sleedoorntakken waar zout water over heen stroomt.

Baden bij Thermen Bussloo

Naast dit ruime aanbod aan sauna’s heeft Thermen Bussloo ook nog een ruim aanbod aan verschillende baden. Binnen het baden gedeelte heeft u de keuze uit: voetenbaden, afkoelgelegenheden, dompelbaden, whirlpool baden, zwembad, Osmaans badhuis, Hamambad of de Rondel (belevenisdouche).

Door de juiste saunagang te doorlopen dient u voorafgaand aan het betreden van de sauna uw lichaam op te warmen aan de hand van een voetenbad. Hiermee stimuleert u het transpireren van het lichaam. Bij Thermen Bussloo zijn op verschillende plaatsen meerdere voetenbaden te vinden.

Wanneer u de sauna verlaat is het goed om uw lichaam af te koelen. Hiervoor kunt u ook een van de dompelbaden gebruiken. Door de afwisseling van warm en koud wordt uw bloedsomloop gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op uw weerstand. Er zijn verschillende gelegenheden om uw lichaam af te koelen. In de tuin van Thermen Bussloo zijn maar liefst 2 whirlpool baden te vinden. Dit is toch een moment waarop u puur kunt relaxen en kunt genieten.

Het zwembad is zowel binnen als buiten. U kunt van binnen naar buiten zwemmen. Het water wordt gezuiverd met zoutelektrolyse. Uniek bij Thermen Bussloo is het Osmaans Badhuis. Hier vindt u een kruidenbad, een zoutscrub ruimte en een kristal stoombad. Ook vindt u hier een Hamam bad met aquasound. Wanneer u uw oren onder water houdt hoort u hier de mooiste klanken. In het midden van het saunaplein bevindt zich een grote sterrenhemel met een Rondel. Dit is een belevenis douche die gebruikt kan worden om uw lichaam voor te bereiden op de saunagang.

Thermen Bussloo

Gezondheid

Door geregeld naar de sauna te gaan geeft u uw geest de rust die het nodig heeft en verbetert u de weerstand van uw lichaam. Door het stimuleren van de bloedsomloop en het transpireren wordt u minder snel vatbaar voor griepjes en verkoudheden. Tijdens het transpireren wordt uw lichaam ontgift van diverse afvalstoffen. Bij elkaar genoeg reden om geregeld eens een bezoek te brengen aan Thermen Bussloo! Vergeet dan niet altijd even te checken of er een Thermen Bussloo aanbieding is. Wanneer u met korting naar Thermen Bussloo gaat bespaart u veel geld en kunt u vaker deze sauna bezoeken. Bovenaan deze pagina vindt u alle actuele Thermen Bussloo korting.

Behandelingen

Verder vindt u bij Thermen Bussloo diverse behandelingen. U kunt kiezen uit een ontspannende massage, hamam, rasul, een gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling, pedicure, shirodhara, harsen, detoxen en nog veel meer. Bijkleuren voor de zomer? Dat kan onder een van de zonnebanken.

Reviews

Tot slot vindt u hier Thermen Bussloo reviews. Zo ziet u of andere mensen een bezoek aan dit resort aan u aanbevelen. Indien u zelf in het verleden al eerder bij dit wellnesscentrum op bezoek bent geweest dan kijken we uit naar uw beoordeling. Deze wordt zeer op prijs gesteld door ons en andere bezoekers!