Top 2 – Sauna Den Helder

Een dagje uit naar en sauna Den Helder? U bevindt zich op de juiste pagina. Helaas hebben wij geen sauna gevonden in Den Helder. Wel hebben we een overzicht gemaakt van de sauna’s in de omgeving. Hieronder vindt u de top sauna’s Den Helder. Hieronder vindt u meer informatie over de betreffende sauna’s. Voor iedere sauna is een uitgebreide beschrijving te vinden, vind je korting, en overige informatie.

Sauna het Kuurhuys -23,3 km (Hippolytushoef)

De dichtstbijzijnde geschikte sauna vanaf Den Helder is Sauna Het Kuurhuys in Hippolytushoef. In 2014 nog won deze sauna de prijs van de beste sauna in Noord-Holland. De gemiddelde beoordeling was een 9,4. Hiermee kunnen we zeggen dat deze sauna een geschikte is om een bezoek te brengen. Op de pagina van sauna Het Kuurhuys vindt u meer informatie over wat hier te doen is. Indien u hier al eens bent geweest dan zien wij uiteraard ook graag jouw beoordeling hier tussen verschijnen! Laat in een kort bericht op de pagina van Sauna Het Kuurhuys jou mening achter over de faciliteiten, de service en de hygiëne.

Sauna de Bongerd – 47,6 km (Oostwoud)

Richting het zuid-oosten kunt u naar Oostwoud. Hier vindt u Sauna de Bongerd. U bereikt Sauna de Bongerd op ongeveer drie kwartier. Voor een gezellig dagje uit met familie, kennissen of uw partner is Sauna de Bongerd een zeer geschikt wellnesscentrum.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Sauna Het Kuurhuys  23,3 km  25 min.
 Sauna de Bongerd  47,6 km  42 min.