Korting Thermen Holiday

Ontspannen en zorgeloos genieten in de sauna bij Thermen Holiday? Dat doet u pas echt wanneer u weet dat u niet teveel betaald voor uw dagje uit. Hieronder vindt u direct Thermen Holiday korting. Wij blijven het internet afzoeken voor korting Thermen Holiday. Klik op een van de buttons om de acties te bekijken.

Algemene informatie

Zoekt u een ontspannen dagje uit vol comfort in Zuid-Holland? Kom dan naar Thermen Holiday in Schiedam voor een wereld vol wellness. Thermen Holiday is de oase van rust in de Randstad en biedt een zeer uitgebreid pakket aan sauna’s, baden, beauty en massages. Op het gebied van wellness kunt u hier werkelijk alles vinden. Op deze pagina geven we u graag zoveel mogelijk informatie over dit wellness centrum, zodat u optimaal voorbereid bent voor uw dagje uit. Hiernaast vindt u de openingsuren, contactinformatie en de afbeeldingen. Hieronder leest u meer informatie over de faciliteiten en de reviews van andere bezoekers.

Whirlpool Thermen Holiday

Faciliteiten

  • Uitgebreid aanbod sauna’s
  • Uitgebreid aanbod baden
  • Massages
  • Hamam
  • Arrangementen
  • Rustruimten
  • Tuin
  • Restaurant
  • Bibliotheek

Op het gebied van sauna’s is er een groot aanbod van Thermen Holiday. In totaal zijn er 12 sauna’s te vinden bij Thermen Holiday. De volgende sauna’s zijn er te vinden: een Kelo sauna, een Hobbitsauna, een Siberische sauna, een bioscoopsauna, een muzieksauna, een grotsauna, een torensauna, een Die Hard sauna, een aquariumsauna, een kleurentherapie sauna, palmolive sauna en een Turks stoombad.

Thermen Holiday sauna

Daarnaast zijn er diverse baden te vinden. Binnen is een mooi groot binnenzwembad te vinden. Buiten is zowel een warm als een koud bad. Daarnaast is er een kruidentempel aanwezig en zijn er whirlpools. De whirlpools zijn buiten in de saunatuin te vinden.

Betreedt u de sauna’s en baden het liefst met badkleding? Bezoek Thermen Holiday dan op een van de badkleding-mag-dagen. Tijdens deze dagen is badkleding verplicht. Het is badkleding-mag-dag iedere tweede, derde en vierde dinsdag van de maand. Tijdens deze dagen wordt het aangeraden om op tijd te reserveren gezien het erg druk kan zijn op de badkleding-mag-dagen.

Bedandelingen

Toe aan een beauty behandeling of een heerlijke massage? Bij Thermen Holiday zijn dagelijks professionele masseurs en schoonheidsspecialisten aan het werk om u van de beste behandelingen te voorzien. Het aanbod aan massages lijkt oneindig. U kunt kiezen voor een van de volgende massages: aroma massage, wellness massage, kaarsmassage, Finse massage, hotstone massage, shiatsu massage, lomi lomi massage en meer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een overheerlijke hamam behandeling. U kunt kiezen voor een hamam ritueel, een hamam delight, een hamam ghassoul of een hamam supreme.

Naast de massages zijn er verschillende beauty behandelingen mogelijk. U kunt kiezen voor een lichaam- of gezichtsbehandeling. Ontharen of pedicure/manicure is ook mogelijk. De schoonheidsspecialisten werken met de beste producten en zorgen voor behandelingen op maat.

Thermen Holiday zwembad

Restaurant

Gedurende een dag naar de sauna is het belangrijk om uw lichaam te voorzien van energie. Dat doet u door te kiezen voor de juiste gerechten. Bij Thermen Holiday kunt u plaatsnemen in het restaurant. U bevindt zich hier in een sfeervolle omgeving en bent voorzien van de heerlijke gerechten en lekkernijen. De gerechten variëren van kleine gerechten tot een uitgebreid diner. Alle gerechten worden met zorg klaargemaakt door de chefs uit de keuken en hebben een mooie presentatie en overheerlijke smaak. Er is zowel een menu voor een 2-gangen of een 3-gangen diner te vinden.

Arrangementen

Het meeste haalt u uit uw bezoek door te kiezen uit een van de arrangementen. U kunt kiezen uit een comfort arrangement, een Sauna & Beauty arrangement, een V.I.P. arrangement of een hamam arrangement. Daarnaast zijn er nog meer arrangementen te vinden. Op de website van Thermen Holiday zijn nog meer arrangementen te vinden.

Sauna Thermen Holiday

Reviews

Bent u al eens bij Thermen Holiday in Schiedam geweest? Neem dan enkele minuten de tijd om uw ervaring te delen. Hieronder kunt u uw beoordeling plaatsen. Zorg dat u alle sterren aanvinkt en een kort bericht plaatst. Op deze manier kunnen andere bezoekers hier van profiteren.