We gaan een dagje naar de sauna om heerlijk te kunnen ontspannen en om tot rust te kunnen komen. In de Belgische sauna Hezemeer bleek dat echter wel anders. Wat een ontspannen dag moest zijn voor Patrick uit Meerle en zijn vrouw bleek heel anders te lopen. Samen brachten ze een bezoek aan de sauna in Laakdal, maar terwijl ze in de sauna zaten werden hun spullen uit het kluisje gestolen.

De diefstal

Patrick en zijn vrouw dachten zorgeloos in de sauna te zitten. Echter bleek dat hun kluis ondertussen werd leeggehaald. Patrick wilde namelijk aan het eind van de middag naar zijn kluis gaan om zijn telefoon te controleren. Toen hij zijn kluis open wilde doen werkte de sleutel niet. Hij is hier vervolgens mee naar de receptie gegaan en die vertelde hem dat het kastje open was blijven staan en ze een nieuwe armband met sleutel kregen. Toen Patrick het kastje open maakte zag hij direct dat zijn broek weg was. Daar zaten de auto- en huissleutels in en daar zat zijn portemonnee in. Direct daarna is hij buiten gaan kijken en zag dat de auto was verdwenen. Hij en zijn vrouw hadden een Volvo XC60.

De beelden zijn later terug bekeken samen met de politie. Het bleek dat een van de daders na Patrick en zijn vrouw naar binnen waren gegaan. Patrick vertelde dat de dader bij hem in de kleedruimte zat toen hij zich aan het omkleden was. Toen Patrick weg was uit de kleedruimte heeft de dader het kastje opengebroken en bij de receptie gezegd dat hij zijn medicijnen was vergeten en is vertrokken. Hierna is hij naar Hoogstraten vertrokken waar het huis van Patrick is. Inmiddels zijn te daders in Duitsland gepakt en lijken de problemen te zijn opgelost.Hieruit blijkt wel dat het altijd goed opletten is naar uw spullen!