Veluwse Bron Oosters BadhuisVorige maand is de Veluwse Bron in Emst uitgeroepen tot de beste sauna van Nederland. De Veluwse Bron is niet voor niets uitgeroepen tot de beste sauna van Nederland. Deze sauna ligt namelijk in het prachtige Veluwe waar u alle privacy vindt die u kunt verwachten van een top sauna. Daarnaast beschikt de Veluwse Bron over een groot aantal sauna’s, diverse baden, vriendelijk personeel en vindt u hier de lekkerste behandelingen. Verder beschikt de Veluwse Bron over een drietal restaurants vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op het meer. Dit is slechts nog maar het begin van alle mogelijkheden die deze sauna te bieden heeft.

Dat wordt dus snel een dagje boeken naar de Veluwse Bron in Emst. Het enige nadeel is dat een dagje naar de Veluwse Bron een prijskaartje met zich meebrengt. Gelukkig hebben wij daarom goed nieuws voor u. De populaire actie van de Wellness Superdeal is namelijk verlengd! Dat betekent dat u extra voordelig naar de Veluwse Bron kunt. Benieuwd waar u gebruik van kunt maken tijdens de Wellness Superdeal? Hieronder vertellen we er meer over.

Details over de Wellness Superdeal bij de Veluwse Bron

Veluwse Bron WhirlpoolsVoordat u de Wellness Superdeal boekt wilt u natuurlijk weten wat er allemaal bij dit arrangement zit inbegrepen. Wanneer u de Veluwse Bron bezoekt met het Wellness Superdeal arrangement dan heeft u vanaf 10:00 toegang tot de sauna. Eenmaal heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten die deze sauna te bieden heeft. Dat geldt ook voor het gebruik van de doucheproducten en het scrubzout. Hier kunt u zoveel gebruik van maken als u zelf wilt.

Tussen het bezoeken aan de sauna’s door of voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke koffie of thee met een lekkernij. Daarnaast gaat u natuurlijk niet helemaal naar de Veluwse Bron voor slechts enkele uurtjes. Wanneer u een bezoek brengt aan deze sauna met de vele sauna’s en baden wilt u er het liefst de hele dag voor uittrekken. Wanneer u dat doet zult u tussendoor wel honger krijgen en wordt het tijd om een hapje te eten. Daarom zit er bij het arrangement ook de mogelijkheid bij om gebruik te maken van het lunch- of dinerbuffet. Tot slot heeft u met het arrangement mogelijkheid om deel te nemen aan een opgieting of de klankschaalsessie. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid op het moment dat u de Veluwse Bron bezoekt.

Voorwaarden voor het arrangement

Er zitten enkele voorwaarden verbonden aan gebruik van het arrangement. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de voorwaarden om gebruik te maken van de Wellness Superdeal.

  • De Wellness Superdeal is beschikbaar tot 30 september 2016. De actie is al eerder verlengd, maar het kan maar zo dat het 30 september daadwerkelijk voorbij is.
  • De Wellness Superdeal kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen.
  • U dient het arrangement online te reserveren. Bekijk daarvoor eerst onze pagina met alle Veluwse Bron korting. Hier kunt u direct verder klikken naar de Wellness Superdeal.
  • Het arrangement is exclusief de badkleding- en weekendtoeslag. Deze bedraagt €1,95 p.p.
  • Let er op dat er slechts een beperkte beschikbaarheid is. Voor deze actie geldt op is op.
  •  Het arrangement is aan prijswijzigingen voorbehouden.