Op 20 november 2016 bestaat Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness in Doetinchem 40 jaar. Dat is een reden om eens een kijkje te gaan nemen bij deze sauna. Easyfeeling is een klein en intiem bedrijf waar professionaliteit op het gebied van wellness voorop staat. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Easyfeeling voor het 40 jarig jubileum door de eigenaren Helen en Dick. Om het jubileum te vieren zijn er acties beschikbaar die te vinden zijn op de website van Sauna Easyfeeling. Het getal 40 speelt hier een aantrekkelijk rol bij. 

Het 40 jarig bestaan

Bij de sauna wordt een totaalpakket geboden waarbij kwaliteit en een goede sfeer samengaan. Zoals de naam Easyfeeling al doet vermoeden gaat het er om dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit kan zowel met een losse behandeling of met een compleet arrangement. De dag in stijl afsluiten doet u met een hapje en een drankje.

Om het 40 jarig bestaan te vieren kunt u gedurende de maand oktober o.a. genieten van een heerlijke hotstone massage van 40 minuten met 40 procent korting. Voor meer acties en aanbiedingen raden we aan een bezoek te brengen aan de website van Easyfeeling.

De sauna is al bijna 40 jaar te vinden in het midden van de wijk Overstegen. De eigenaren Helen en Dick zijn er inmiddels van overtuigd dat deze locatie exact uitstraalt waar ze voor staan. De woonwijk straalt de huiselijk en knusse sfeer van de sauna uit. Daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid.

Informatie over Sauna Easyfeeling

Bij Easyfeeling zult u weinig tekort komen. Ondanks dat het een kleinschalige en knusse sauna is vindt u er een goed aanbod aan faciliteiten. Er zijn een aantal sauna’s, waaronder een Finse sauna, een kleurensauna en een Romeins stoombad. Verder vindt u er een rustruimte met bar en haard, een tuinterras en een binnenzwembad.

Vergeet daarnaast niet de behandelingen bij Easyfeeling. De sauna staat bekend om de bijzondere behandelingen voor uw huid. Er wordt gewerkt met de beste producten. Hierover vindt u alle informatie op de website van Easyfeeling.