Sauna Doetinchem – Overzicht

Op zoek naar rust en ontspanning in Doetinchem of in de omgeving? Op deze website hebben we alle informatie over een sauna Doetinchem verzameld. Onderstaand vindt u een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden die u heeft binnen een straal van 15 kilometer om Doetinchem heen. Door te klikken op een van deze sauna’s vindt u meer informatie, zoals een uitgebreide beschrijving, reviews, kortingen, openingstijden, contactinformatie en faciliteiten.

Sauna Easyfeeling – 2,3 km (Doetinchem)

Direct in Doetinchem vindt u het wellnesscentrum Easyfeeling. Over wellness gesproken, hier vindt u voldoende faciliteiten om een dagje heerlijk te kunnen vertoeven met uw partner, vrienden, familie of kennissen. U vindt hier diverse sauna’s, zoals een Finse sauna of een kleurensauna. Verder kunt u terecht in het Romeins stoombad. Gebruik maken van de beauty of onder de zonnebank. Voor alle overige informatie over sauna Easyfeeling klikt u op de button of op de afbeelding.

Palestra – 6,6 km (Braamt)

Daarnaast kunt u vlakbij Doetinchem in Braamt terecht bij Palestra. Palestra is ook een echte aanrader om eens te bezoeken. Indien u hier al eerder bent geweest, laat dan in een kort bericht uw mening achter over dit wellnesscentrum. Andere bezoekers kunnen hier hun voordeel uit halen.

Wellness de Bronsbergen – 21,5 km (Zutphen)

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

Wellness de Bronsbergen vindt u in Zutphen. Voor een diverse keus aan sauna’s, hamam of een lekkere maaltijd in het restaurant kunt u naar Wellness de Bronsbergen. Enkele sauna’s waar u hier gebruik van kunt maken zijn: de infraroodsauna, de bio-sauna, de zoutsteensauna, de houtgestookte sauna, de 70 graden sauna, de kelo sauna of maak gebruik van een van de 2 buiten sauna’s. Wellness de Bronsbergen ligt op ongeveer 24 minuten rijden van Doetinchem.

Sauna Velp – 30,5 km (Velp)

Tot slot vindt u Sauna Velp op een rijafstand van 24 minuten van Doetinchem. Bij Sauna Velp is er naast de sauna’s nog veel meer te beleven. Er is Oosterse Rasul, er is een kruidentempel aanwezig, er is een waterval, een buiten- en binnen zwembad en er is een whirlpool. Voor de rest van de faciliteiten bij deze sauna verwijzen wij u graag door naar de pagina van Sauna Velp.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Easyfeeling  Doetinchem  2,3 km  5 min.
 Palestra  Braamt  6,6 km  11 min.
 Wellness de Bronsbergen  Zutphen  21,5 km  24 min.
 Sauna Velp  Velp  30,5 km  24 min.