Vind een sauna Zutphen uit de top 7 hieronder

Hieronder vindt u de sauna’s in Zutphen en omgeving. Voor meer informatie klikt u op de naam van de sauna’s of op de afbeelding met informatie.

Thermen Bussloo (Hierden) – 13,4 km

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

Direct naast Zutphen vindt u het plaatsje Voorst. In Voorst vindt u een van de meeste populaire sauna’s van Nederland, Thermen Bussloo. Voor de sauna liefhebber is deze niet te missen. De bovenstaande afbeelding is ook afkomstig van Thermen Bussloo. Naast alle sauna voorzieningen, de beauty en de baden, kunt u hier ook blijven overnachten.

Veluwse Bron (Emst) – 23,9 km

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Bent u bereid om een stuk verder te rijden dan wordt aangeraden om naar de Veluwse Bron in Emst te gaan. Hier vindt u een ruim aanbod aan sauna’s en saunabaden. Bij de Veluwse Bron kunt u ook terecht voor Hamam, Rasul of in het restaurant van De Veluwse Bron.

De Bronsbergen (Zutphen) – 6,4 km

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

Wilt u niet te ver bij Zutphen vandaan? Dan vindt u direct in Zutphen ook een geschikte sauna, De Bronsbergen. Bij De Bronsbergen komt u ook niks tekort voor wie op zoek is naar een geschikte dag wellness. Bekijk de pagina om alle informatie over De Bronsbergen te bekijken.

Sauna Bodycare (Apeldoorn) – 19,8 km

Zit er in tussen de bovenstaande geen geschikte sauna Zutphen? Dan zijn er nog een aantal opties over. In Apeldoorn vindt u bijvoorbeeld sauna Bodycare. Een kleinschaligere sauna, maar zeer geschikt om even lekker te ontspannen en tot rust te komen.

Sauna Easyfeeling (Doetinchem) – 29 km

In Doetinchem vindt u sauna Easyfeeling. Ook Easyfeeling is kleinschaliger, maar een uitermate geschikte sauna om te verblijven.

Sauna Velp (Velp) – 28,6 km

Sauna Velp vindt u vlakbij Arnhem. Deze sauna ligt wat verder van Zutphen en is een gemiddeld grote sauna. U vindt hier leuke faciliteiten en een vriendelijk personeel.

Palestra (Braamt) – 30,3 km

Palestra is het wellnesscentrum van Landal Stroombroek in Braamt. U maakt hier een reis om de wereld met alle verschillende sauna faciliteiten. Bekijk hier meer informatie.

Een leuk dagje naar de sauna in Zutphen en omgeving vinden!

Bent u op zoek naar een sauna in Zutphen? Op deze pagina heeft Wellnesscentrum Nederland een overzicht gemaakt met alle wellnesscentra in de buurt van Zutphen en in Zutphen zelf. In de tabel ziet u alle wellnesscentra binnen een straal van 15 kilometer om Zutphen heen. De afstanden in de tabel zijn bij de meeste sauna’s groter, doordat hier de afstand over de weg is genomen die men dient af te leggen om er te komen. Voor iedere sauna is meer informatie te vinden, zoals een beschrijving, contactinformatie, foto’s en reviews. Bent u al eens eerder bij een van deze sauna’s geweest dan kunt u een beoordeling achterlaten bij het betreffende wellness. Indien u binnenkort een van deze wellness bezoekt horen wij graag hoe u het heeft ervaren.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd

Thermen Bussloo

 Voorst  13,4 km  19 min.
 Veluwse Bron  Emst  32,9 km  34 min.
 De Bronsbergen  Zutphen  6,4 km  11 min.
 Sauna Bodycare  Apeldoorn  19,8 km  29 min.
 Easyfeeling  Doetinchem  29,0 km  33 min.
 Sauna Velp  Velp  28,6 km  30 min.
 Palestra  Braamt  30,3 km  38 min.