Overzicht – Sauna Apeldoorn

Sauna Apeldoorn? U bent op de juiste pagina belandt. Wij hebben op deze pagina alle informatie verzameld als het gaat om een sauna Apeldoorn of in de omgeving. Onderstaand vindt u het overzicht met de wellnesscentra. Indien u meer informatie wilt over een sauna kunt u er op klikken en vindt u voor iedere sauna een beschrijving, contactinformatie, openingstijden, reviews van andere bezoekers en we hebben foto’s verzameld indien beschikbaar. Tot slot kunt u bij een sauna ook uw eigen beoordeling achterlaten waar u bent geweest.

Thermen Bussloo – 9,8 km (Voorst)

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

Op slechts 12 minuten rijden vanuit het centrum van Apeldoorn bent u in Voorst. U neemt hiervoor een binnenlandse wegen richting Zutphen. Voor u het weet bent u bij een van de meest bekende en aanbevolen sauna’s van Nederland, Thermen Bussloo. Voor de echte sauna liefhebber is dit wellnesscentrum niet te missen. Bij Thermen Bussloo vindt u vele sauna’s welke allemaal fraai zijn ingericht en zorgen voor een speciale belevenis. Ditzelfde geldt voor de baden bij Thermen Bussloo in Voorst. Teven zorgen wij voor alle actuele Thermen Bussloo korting acties. Bekijk de pagina voor een actuele actie.

Veluwse Bron – 19,0 km (Emst)

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Ditzelfde geldt voor de Veluwse Bron. Wij verzamelen ook alle actuele Veluwse Bron kortingen. Mis geen actie en ga voor een leuke prijs naar dit wellnesscentrum in Emst. Op de pagina van de Veluwse Bron leest u alles over de sauna’s die u hier zult vinden, de baden en alle overige informatie die u nodig heeft voor uw bezoek.

Sauna Drome Putten – 32,1 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Nog een wellnesscentrum welke tot de top van Nederland behoort is sauna Drome Putten. Deze vindt u op een half uur rijden van het centrum van Apeldoorn. U komt hier diverse fraai ingerichte sauna’s en baden tegen. Denk aan de sauna Drome boot waar u gebruik van kunt maken. De afbeeldingen op de pagina van Sauna Putten geven u een goede impressie.

Sauna Bodycare – 3,5 km (Apeldoorn)

Wilt u niet verder rijden dan Apeldoorn? U kunt dan naar Sauna Bodycare in Apeldoorn. Dit is een kleinschaligere sauna dan de bovenstaande. Indien u op zoek bent naar een kleinschaligere sauna voor ontspanning is sauna Bodycare een goede keuze. Sauna’s die u bij Sauna Bodycare aan zult treffen zijn de infrarood sauna, een 80 graden sauna, een kleurentherapie sauna of de houtgestookte Finse balkan sauna.

De Bronsbergen – 29,3 km (Zutphen)

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

Wilt u een wellnesscentrum waar u naast de sauna’s kunt blijven overnachten in stijl? Dan is de Bronsbergen een goede keuze. Op de pagina van de Bronsbergen vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Op het gebied van sauna’s zit u bij De Bronsbergen ook goed. U kunt hier gebruiken maken van een van de volgende sauna’s: de infrarood sauna, een bio sauna, een 70 graden sauna, een zoutsteen sauna, een houtgestookte sauna, een kelo sauna of stap in een van de 2 buitensauna’s.

Sauna Velp – 35,9 km (Velp)

Tot slot hebben we Sauna Velp. Dit ligt in de buurt van Arnhem en u bent hier binnen een klein half uur rijden van Apeldoorn. Sauna Velp heeft alles te bieden wat u kunt verwachten van een wellnesscentrum. Naast alle sauna’s heeft Sauna Velp ook Oosterse Rasul te bieden, er is een waterval aanwezig en er zijn tal van behandelingen mogelijk.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen Bussloo  Voorst  9,8 km  12 min.
 Veluwse Bron  Emst  19,0 km  19 min.
 Sauna Drome Putten  Putten  32,1 km  31 min.
 Sauna Bodycare  Apeldoorn  3,5 km  7 min.
 De Bronsbergen  Zutphen  29,3 km  31 min.
 Sauna Velp  Velp  35,9 km  29 min.