Sauna Top 5 – Sauna Voorst

In Gelderland op zoek naar een geschikte sauna om even weg te duiken van de dagelijkse stress? Of gewoon uit op een gezellig dagje van huis met vrienden, familie of kennissen? In Voorst vindt u niets minder dan het wellnesscentrum Thermen Bussloo. Voor een dag ontspanning kunt u hier uitstekend terecht. Deze ervaring staat gelijk aan een dag vakantie. Onderstaand in de tabel hebben we de wellnesscentra binnen een straal van 15 kilometer rondom Voorst voor u verzameld. Wanneer u doorklikt naar een van deze sauna’s vindt u een uitgebreide beschrijving, afbeeldingen, openingstijden, reviews, kortingsacties en nog veel meer.

Thermen Bussloo – 5,7 km (Voorst)

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

Wellicht heeft u het wellness al gevonden waar u naar op zoek was. Voor een geschikte sauna hoeft u niet ver uit Voorst. Bij Thermen Bussloo heeft u de plek al snel gevonden. Of u nou op zoek bent naar geschikte sauna’s, een plek om te zonnen, te baden, te ontspannen tijdens een lekkere massage of een hamam of rasul behandeling wilt nemen, bij Thermen Bussloo bent u aan het juiste adres.

Veluwse Bron – 15,1 km (Emst)

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

In Emst vindt u de Veluwse Bron. Deze vindt u een kleine 20 minuten noord-oostelijker van Voorst. Ook de Veluwse Bron behoort tot de top van de wellness in Nederland. Met tientallen unieke sauna’s en een uniek aanbod aan baden hoeft u zich hier nooit te vervelen. Een dagje beauty en wellness krijgt bij de Veluwse Bron echt betekenis. Wanneer u doorklikt naar de pagina van de Veluwse Bron ziet u een volledig overzicht van alle sauna’s en de overige faciliteiten.

De Bronsbergen – 19,1 km (Zutphen)

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

In Zutphen kunt u terecht bij de Bronsbergen. Deze sauna ligt op een rijafstand van 25 minuten van Voorst. Hier vindt u o.a. de volgende sauna’s: een infrarood sauna, een bio-sauna, een zoutsteensauna, een 70 graden sauna, een houtgestookte sauna, een kelo sauna en er is nog meer te vinden.

Sauna Velp – 41,0 km (Velp)

Op een klein half uur rijden van Voorst vindt u nog een uitermate geschikte sauna om te bezoeken. Hier vindt u Sauna Velp. Bij Sauna Velp vindt u heerlijke Oosterse Rasul behandelingen, diverse sauna’s, een kruidentempel, een waterval, een hot whirlpool en nog veel meer voorzieningen.

Sauna Bodycare – 17,3 km (Apeldoorn)

Tot slot kunt u in Apeldoorn naar Sauna Bodycare. Voor deze sauna zit u ongeveer een kwartier achter het stuur vanuit Voorst. Eenmaal aangekomen bij Sauna Bodycare dan kunt u gebruik maken van het zonneterras, het buitenzwembad, een kleurentherapie sauna, een infraroodsauna, een sauna van 80 graden, een Finse balkan sauna, beauty behandelingen en nog veel meer.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen Bussloo  Voorst  5,7 km  6 min.
 Veluwse Bron  Emst  15,1 km  18 min.
 De Bronsbergen  Zutphen  19,1 km  25 min.
 Sauna Velp  Velp  41,0 km  28 min.
 Sauna Bodycare  Apeldoorn  17,3 km  16 min.

Praat mee over de beste sauna Voorst

Bent u in het verleden al eens bij een van de bovenstaande sauna’s op bezoek geweest? Laat dan op de pagina van de betreffende sauna even uw reactie achter voor alle toekomstige bezoekers van deze website. Zowel zij als wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen!