Sauna top 5 – Sauna Emst

Op deze pagina vindt u in één overzicht het aanbod aan sauna’s in Emst en binnen een straal van 15 kilometer om Emst. Indien u in of in de buurt van Emst woont of een dagje uit wilt in de omgeving kunt u deze pagina raadplegen voor een ontspannen dagje uit en genot in de sauna. Wanneer u doorklikt naar een van deze sauna’s komt u meer informatie tegen, zoals een algemene beschrijving, afbeeldingen, reviews, openingstijden, contactinformatie, faciliteiten en kortingsacties.

Veluwse Bron – 1,8 km (Emst)

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Een van de meest populaire sauna’s in Nederland en wellicht de sauna waar u naar op zoek bent vindt u in Emst. Dit is de Veluwse Bron. Niet voor niets is dit een van de meest populaire wellnesscentra in heel Nederland. De Veluwse Bron beschikt over een groot aanbod aan wellness voorzieningen, zoals een Pakistaanse zoutsteensauna, een wildobservatiesauna en het is tevens gelegen aan een groot meer. Het water borrelt hier omhoog. Dit is echter nog maar het topje van de ijsberg als u naar de Veluwse Bron in Emst gaat. Meer weten over deze sauna? Bekijk de pagina van de Veluwse Bron.

Thermen Bussloo – 19,9 km (Voorst)

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

Zoekt u het toch liever buiten Emst? Dat kan. Niet ver bij Emst vandaan vindt u Thermen Bussloo in Voorst. Ook hier kunt u terecht voor bijzonder veel sauna’s en overige voorzieningen. Neem bijvoorbeeld een Hamam of Rasul behandelingen of maar gebruik van een van de baden, sauna’s, de zonneruimte. ’s Avonds kunt u heerlijk blijven overnachten. Slechts op een kwartier rijden bent u al bij deze sauna.

Zwaluwhoeve – 33,2 km (Hierden)

Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Zwaluwhoeve
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Naast Thermen Bussloo vindt u iets verderop de Zwaluwhoeve. Bij de Zwaluwhoeve kunt u ook terecht voor Hamam, beauty, sauna’s, een overheerlijke massage of geniet op culinaire wijze in het restaurant. De Zwaluwhoeve ligt op een rijafstand van een klein half uur van Emst.

Sauna Swoll – 35,4 km (Zwolle)

Nog een stukje verderop van Emst komt u in Zwolle het wellnesscentrum Sauna Swoll tegen. Een geschikt wellnesscentrum voor wie helemaal tot rust wil komen. Naast de sauna’s en baden kunt u hier genieten van rasul behandelingen, de natuur of een heerlijke massage. Sauna Swoll beschikt over een restaurant en in de sauna’s vinden geregeld opgietsessies plaats.

Sauna Bodycare – 18,3 km (Apeldoorn)

In Apeldoorn kunt u terecht bij Sauna Bodycare. Deze sauna ligt op 20 minuten rijden vanaf Emst. Bij Sauna Bodycare heeft u de volgende faciliteiten tot uw beschikking: een zonneterras, een buitenzwembad, meerdere sauna’s, een stoombad, een zonnestudio, een restaurant of u kunt genieten van een van de vele behandelingen.  Wellness Te vinden in  Afstand  Reistijd
 Veluwse Bron Emst 1,8 km 4 min.
 Thermen Bussloo Voorst 19,9 km 16 min.
 Zwaluwhoeve Hierden 33,2 km 29 min.
 Sauna Swoll Zwolle 35,4 km 28 min.
 Sauna Bodycare Apeldoorn 18,3 km 20 min.