Sauna Top 4 – Sauna Braamt

Op deze pagina vindt u een overzicht inclusief informatie over een sauna Braamt. We hebben een tabel gemaakt met de informatie over de sauna’s in en in de buurt van Braamt. Zo vindt u snel en gemakkelijk een geschikt wellnesscentrum. We hebben de afstand over de weg genomen van het centrum van Braamt tot aan het de betreffende sauna. Voor iedere sauna is meer informatie te vinden door op de naam te klikken of op de button achter het wellness. U kunt van ieder wellness een beschrijving lezen, contactinformatie vinden, openingsuren, reviews plaatsen of bekijken en er zijn foto’s te vinden.

Palestra – 1,1 km (Braamt)

Direct in Braamt vindt u al een geschikte sauna. Om reistijd te besparen is dit een goede keuze. U vindt hier een uitgebreid aanbod aan wellness voorzieningen en met name het buitenzwembad is erg aangenaam om in te zijn. De binnenkant is ingericht in Romeinse stijl, wat het een erg aangenaam verblijft maakt. Ditzelfde geldt voor de rustruimte. Buiten kunt u ontspannen in de jacuzzi en er zijn nog veel meer mogelijkheden om gebruik van te maken. Deze vindt u op de pagina van sauna Palestra. Bent u hier al eerder geweest en op zoek naar wat anders? Onderstaand hebben we nog een aantal mogelijke sauna’s gevonden in de buurt van Braamt.

Easyfeeling – 8,0 km (Doetinchem)

Zoekt u het toch liever verder buiten Braamt? Sauna Easyfeeling in Doetinchem is een mogelijkheid. Deze vindt u op slechts 8 kilometer afstand van braamt. Hier vindt u een aanbad aan sauna’s, een zonnestudio, mogelijkheden voor beautybehandelingen, een massage of baden om gebruik van te maken.

Sauna Velp – 28,3 km (Velp)

In Velp kunt u terecht bij sauna Velp. Sauna Velp beschikt over Oosterse Rasul, een kruidentempel, Turks stoombad en diverse sauna’s. Verder heeft sauna Velp een dompelbad, zwembad (binnen en buiten) en een hot whirlpool. Voor alle overige mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken bij Sauna Velp raden wij het aan om de pagina te bekijken van Sauna Velp. Deze sauna ligt op slechts 22 minuten rijden van Braamt.

De Bronsbergen – 25,4 km (Zutphen)

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

Tot slot hebben we nog één sauna voor u gevonden in de buurt van Braamt. De Bronsbergen in Zutphen is een geschikte plek om te verblijven. Hier vindt u een Romeinse sfeer in het badhuis en het de rustruimte. Dit zorgt voor een speciale ervaring wanneer u een bezoek brengt aan De Bronsbergen. De afbeeldingen op de pagina van de Bronsbergen geven een duidelijke sfeerimpressie.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Palestra  Braamt  1,1 km  2 min.
 Easyfeeling  Doetinchem  8 km  13 min.
 Sauna Velp  Velp  28,3 km  22 min.
 De Bronsbergen  Zutphen  25,4 km  30 min.