Top 6 – Sauna Rosmalen

Wij van Wellnesscentrum Nederland zijn er om mensen te helpen bij het vinden naar een geschikte plek voor rust en ontspanning. Oftewel bij het vinden van een wellnesscentrum dat aansluit bij de behoeften. Op deze pagina hebben wij de afstand van Rosmalen genomen naar het betreffende wellnesscentrum. Om meer informatie over een sauna te vinden uit de onderstaande tabel kunt u op de link klikken of op de button in de laatste kolom. Voor iedere sauna hebben wij een beschrijving gemaakt, zijn er foto’s te vinden, kunt u reviews plaatsen en lezen en tot slot vindt u de contactinformatie en openingsuren.

Bron Apart – 8,0 km (Nuland)

Bron Apart is geschikt voor mensen die een sauna privé af willen huren en niet naakt de sauna in hoeven met vreemden. Verder is het een kleinschaligere sauna, maar zeer geschikt om naar toe te gaan. U vindt Bron Apart in Nuland en hebt tevens de mogelijkheid om te blijven overnachten.

Sauna Devarana – 10,8 km (Den Bosch)

Verder vindt u sauna Devarana in Den Bosch. Hier kunt u terecht voor saunabaden, beauty, een Hamam behandeling, een massage, Rasul, eten in het restaurant, of de stress er uit zweten in een van de sauna’s. Sauna Devarana ligt ook slechts op een klein kwartiertje rijden van Rosmalen.

Landgoed de Rosep – 25,8 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

Landgoed de Rosep bevindt zich op een rustige locatie in Oisterwijk. Er is hier een bio-sauna, een infrarood sauna, een Finse sauna en u kunt gebruik maken van het zwembad of het stoombad. Daarnaast kunt u hier ook blijven overnachten. Vanaf Rosmalen doet u er wel een half uur over voordat u bij deze sauna bent.

Thermae Son – 38,1 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Thermae Son is een populair wellnesscentrum in Brabant. U vindt hier een groot aanbod aan sauna’s en baden. Daarnaast kunt u hier ook genieten van een van de behandelingen of tot rust komen in de saunatuin.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Bron Apart  Nuland  8,0 km  10 min.
 Sauna Devarana  Den Bosch  10,8 km  13 min.
 Landgoed de Rosep  Oisterwijk  25,8 km  30 min.
 Thermae Son  Son  38,1 km  26 min.