Sauna Top 3 – Sauna Midwolda

Op deze pagina hebben we een overzicht waarmee we u helpen een geschikte sauna Midwolda te vinden. Hieronder vindt u daarom het overzicht van de beste sauna’s in Midwolda en in de omgeving van Midwolda. U kunt doorklikken naar een van deze sauna’s voor een algemene beschrijving, afbeeldingen, reviews, faciliteiten, korting, openingstijden en meer.

Sauna Midwolda – 1,7 km (Midwolda)

Sauna Beauty Farm Midwolda
€26,50
€23,85
10% korting!
Call to action pijl

Direct in Midwolda vindt u Sauna Midwolda. Dit is de sauna van Midwolda. U kunt direct doorklikken voor alle informatie over deze sauna. De faciliteiten waar u hier gebruik van kunt maken zijn o.a. een Finse sauna, een Turkse stoomgrot, een combisauna, een zwembad, hamam of de schoonheidssalon. u kunt hier zelfs een heerlijke vierhandenmassage nemen!

Fontana Nieuweschans – 21,9 km (Bad Nieuweschans)

De sauna Fontana Bad Nieuweschans vindt u dichtbij Midwolda. Deze bereikt u al met een kwartier rijden. Eenmaal aangekomen bij deze sauna dan kunt u gebruik maken van een leuk aanbod faciliteiten. U kunt hier gebruik maken van het Thermaalbad, u kunt naar het Stoom Badhuis, gebruik maken van een van de sauna’s, gebruik maken van de zonnestudio of blijven overnachten. Alle mogelijkheden zijn te vinden op de pagina van deze sauna.

Sauna Loppersum – 33,6 km (Loppersum)

Op iets meer dan een half uur van Midwolda vindt u nog een verbluffende sauna. Hier bezoekt u Sauna Loppersum. Voor een optimaal dagje wellness en genot is hier veel te vinden. Een liefhebber van de sauna? Sauna Loppersum heeft het volgende te bieden: Hout gestookte aufguss, kelo hout sauna, oregon pine sauna, houtgestookte aufguss of maak gebruik van de infrarood sauna. Bij dit wellnesscentrum kunt u ook terecht voor een hamam of rasul behandeling of u kunt eten in het restaurant en blijven overnachten.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Midwolda  Midwolda  1,7 km  3 min.
 Fontana Nieuweschans  Bad Nieuweschans  21,9 km  16 min.
 Sauna Loppersum  Loppersum  33,6 km  33 min.