Sauna Top 3 – Sauna Wildervank

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte sauna Wildervank. Op deze pagina vindt u de sauna’s die in Wildervank liggen en de sauna’s in de omgeving. De sauna in Wildervank zelf is Sauna ’t Dalhuus. U kunt direct doorklikken naar deze pagina. Er zijn nog aantal overige opties. Wanneer u doorklikt naar de sauna’s vindt u een algemene beschrijving, foto’s, reviews, korting, openingstijden, faciliteiten en meer!

Sauna Midwolda – 21,2 km (Midwolda)

In Midwolde vindt u een van de populairdere sauna’s van de provincie Groningen. Hier vindt u namelijk Sauna Midwolda. Bij Sauna Midwolda heeft u een uitgebreide keuze aan faciliteiten om gebruik van te maken. Er is namelijk een Finse sauna, een Turkse stoomgrot, een combisauna, een zwembad en er is een houtgestookte buitensauna. Verder zijn er ook nog heerlijke behandelingen, waaronder een vierhandenmassage.

Sauna Gieterveen – 5,0 km (Gieterveen)

Bent u op zoek naar een privé sauna met veel privacy? Bezoek dan Sauna Gietereveen. Deze sauna ligt op een rijafstand van slechts 8 minuten vanaf Wildervank. Vooraf kunt u een afspraak maken voor het moment waarop u kunt langskomen. Faciliteiten bij deze sauna zijn de infrarood sauna, de zonnebank, de whirlpools, het Turks stoombad, het dompelbad of ontspan tijdens een van de heerlijke behandelingen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna ’t Dalhuus  Wildervank  3,1 km  5 min.
 Sauna Gieterveen  Gieterveen  5,0 km  8 min.
 Sauna Midwolda  Midwolda  21,2 km  17 min.

Geen geschikte sauna Wildervank gevonden?

Indien u uit de bovenstaande mogelijkheden nog geen geschikte keuze heeft kunnen maken kunt u nog verder zoeken in onze website. Via onze homepagina kunt u onze tool gebruiken om te zoeken naar een geschikte sauna voor uw behoeften. Hier voert u een locatie in of kiest u de faciliteiten waar u gebruik van wilt maken. U kunt ook direct naar een bepaalde sauna zoeken indien u al weet waar u heen wilt.