Wilt u even ontspannen aan de dagelijkse stress en ontspannen tijdens een dagje naar de sauna? Indien u op zoek bent naar een sauna Alkmaar of hier in de buurt dan bent u hier op de juiste pagina. Wij hebben een overzicht met het aanbod van de top sauna’s in de omgeving van Alkmaar. Voor iedere sauna ziet u hieronder de gemiddelde beoordeling. Helaas hebben we geen sauna in Alkmaar gevonden. We hebben alle top sauna’s verzameld die het dichtst bij zijn.

Sauna Alkmaar vinden

In totaal hebben we 3 sauna’s in de buurt van Alkmaar kunnen vinden. Dit zijn Fort Resort Beemster, Sauna Suomi en Sauna Den Ilp.

Fort Resort Beemster – 24,3 km (Zuidoostbeemster)

Fort Resort Beemster ligt het dichtst bij en is een zeer populair wellnesscentrum in Nederland. Zowel voor de ervaren sauna bezoeker als voor de beginneling is er een boel te doen. Voor vrijwel iedereen is er rust te vinden bij Fort Resort Beemster. U kunt gebruik maken van een van de sauna’s, ontspannen in de baden of een behandeling nemen. U kunt kiezen uit een van de beauty behandelingen, hamam, een massage of rasul. Verder beschikt Fort Resort Beemster over een restaurant, een zonnestudio en u kunt hier blijven overnachten. Met de auto bent u vanaf sauna Alkmaar binnen 15 minuten bij Fort Resort Beemster.

Sauna Den Ilp – 35,4 km (Den Ilp)

Tot slot kunt u naar Den Ilp. In Den Ilp vindt u Sauna Den Ilp. Dit wellnesscentrum heeft een moderne inrichting. Echter dient u hier iets verder voor te rijden vanaf Alkmaar. Het duurt namelijk 37 minuten om van Alkmaar naar Sauna Den Ilp te komen.

  Wellness   Afstand van Alkmaar   Reistijd
 Fort Resort Beemster  24,3 km  24 min.
 Sauna Den Ilp  35,4 km  37 min.