Top 2 – Sauna Heerhugowaard

Helaas hebben we geen geschikte sauna in Heerhugowaard gevonden. Daarom hebben we de beste sauna’s in de omgeving van Heerhugowaard hieronder geplaatst. Door te klikken op een van deze sauna’s vindt u uitgebreide informatie.

Fort Resort Beemster – 22,1 km (Zuidoostbeemster)

In Zuidoostbeemster kunt u naar de sauna’s van Fort Resort Beemster. Hier bent u al binnen 15 minuten rijden vanaf het centrum van Heerhugowaard. Naast de sauna’s heeft Fort Resort Beemster nog veel meer te bieden. Zo vindt u hier een goed aanbod aan baden en behandeling. Neem een overheerlijke massage, geniet van de hamam of een rasul behandeling. Verder kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes uit de keuken of blijven overnachten.

Sauna de Bongerd – 25,5 km (Oostwoud)

Tot slot kunt u naar de Sauna De Bongerd in Oostwoud. Oostwoud ligt richting het oosten van Heerhugowaard. Sauna de Bongerd is goed te bereiken binnen een klein half uur vanaf het centrum van Heerhugowaard.

  Wellness   Afstand van Heerhugowaard   Reistijd
 Fort Resort Beemster  22,1 km  25 min.
 Sauna de Bongerd  25,5 km  27 min.

Informatie sauna Heerhugowaard

Om de geschikte sauna Heerhugowaard te vinden voor een dagje uit kunt u deze pagina van Wellnesscentrum Nederland raadplegen. Wij hebben het overzicht van alle sauna’s in de buurt van Heerhugowaard al voor u verzameld. Helaas hebben we geen sauna in Heerhugowaard zelf kunnen vinden. Wel hebben we een aantal top sauna’s in de buurt gevonden. Deze vindt u hierboven inclusief de gemiddelde beoordeling van de sauna door andere bezoekers. Bekijk het overzicht en klik op een van de sauna’s voor meer informatie.

Indien u bekend bent met een van de bovenstaande, laat dan een reactie achter op de pagina van de sauna waar u al eens bent geweest.