Top 3 – Sauna Hoorn

In het noord-westen van Nederland in Noord-Holland een dagje uit? Op deze pagina vindt u een overzicht van sauna Hoorn en de sauna’s hier in de buurt. In Hoorn vindt u sauna Suomi. Een uitermate geschikt dagje uit om heerlijk te genieten van de sauna’s en de overige faciliteiten. Indien u Sauna Suomi wilt bezoeken kunt u hieronder op de link van Sauna Suomi klikken. Voor de overige sauna’s in de omgeving raden wij u aan verder te kijken op deze pagina. Wij hebben alle top sauna’s gezocht die u hier kunt vinden. Verder hebben we de afstand voor u in de onderstaande tabel gezet, zodat u op de hoogte bent van de reistijd indien u vanaf Hoorn komt.

Fort Resort Beemster – 23,9 km (Zuidoostbeemster)

In Zuidoostbeemster kunt u naar Fort Resort Beemster. Fort Resort Beemster is zeker geen onbekende sauna in Nederland. Voor velen is dit een zeer geschikte plek om lichaam en geest de rust te geven die het nodig heeft. Ook bij Fort Resort Beemster zult u weinig tekort komen. Op zoek naar een sauna? Naar geschikte baden? Hier heeft dit wellnesscentrum genoeg van. U kunt ook gebruik maken van een van de behandelingen, hamam, rasul, naar de zonnestudio, het restaurant, een massage of blijven overnachten. U bent al binnen 20 minuten bij Fort Resort Beemster vanaf het centrum van Hoorn.

Sauna de Bongerd – 16,7 km (Oostwoud)

In het dorp Oostwoud vindt u Sauna De Bongerd. Hier bent u met 17 minuten rijden. De Bongerd heeft het volgende aan u als bezoeker te bieden: sauna, whirlpool, Turks stoombad, zonnebanken, warm voetenbad of een koud dompelbad. Verder kunt u gebruik maken van de scrubruimte, de massagestoel of de fauteuils.

Sauna Den Ilp – 30,5 km (Den Ilp)

In Den Ilp kunt u naar Sauna Den Ilp. Den Ilp ligt richting het zuiden van Hoorn. Hier bent u met een half uur rijden. Sauna Den Ilp heeft een moderne inrichting. Op de afbeeldingen die wij hebben verzameld op de pagina van Sauna Den Ilp krijgt u een indruk van de inrichting en mogelijkheden bij dit wellnesscentrum.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Fort Resort Beemster  23,9 km  20 min.
 Sauna Den Ilp  30,5 km  30 min.
 Sauna de Bongerd  16,7 km  17 min.